Casa si gradina

Iata care sunt cele mai frecvente probleme cauzate de lucrarile necorespunzatoare de hidroizolatii pentru subsoluri si cum sa le eviti

Hidroizolarea subsolurilor in interior este una dintre cele mai importante etape in realizarea unei constructii durabile. Daunele pe care le pot provoca lucrarile necorespunzatoare sunt enorme si, in anumite cazuri, ireversibile.

Atat pentru constructiile vechi, cat si pentru constructiile noi, trebuie sa apelezi la specialistii in hidroizolatii subsoluri: www.hidroizolații-terase.ro/hidroizolatii-subsoluri/, care pot bifa cu succes toate criteriile de calitate. In caz contrar, iata care sunt cele mai frecvente probleme, de mare gravitate, cu care te poti confrunta. Evita-le!

Subsol inundat si pereti interiori umezi

Clima specifica Romaniei, prin cele 4 anotimpuri, este un factor de expunere de mare risc pentru lucrarile necorespunzatoare de hidroizolatii. Risti sa te confrunti cu inundarea subsolurilor si cu un grad ridicat de umiditate excesiva, daca materialele care s-au folosit si tehnica de executie nu corespund criteriilor de performanta. Unul dintre aceste criterii este suprafata rezistenta din punct de vedere static la presiunea negrativa a apei, pe care trebuie sa se efectueze hidroizolatia.

Placa si zidurile subsolurilor trebuie sa faca fata cu brio lucrarilor si sa fie pregatite pentru aplicarea hidroizolatiei. Daca deja ai sesizat umiditatea si inundarea subsolului in anumite sezoane, este un semn cat se poate de clar sa refaci lucrarile de urgenta.

Igrasia si instalarea mucegaiului

Umiditatea constanta este sursa aparitiei igrasiei si a mucegaiului. Fenomenul devine mult mai observabil in timpul sezoanelor reci, atunci cand exista diferente mari intre temperatura din interiorul locuintei si cea din exterior. Expunerea locuitorilor la igrasie si la mucegai determina – pe termen lung – aparitia unor boli grave.

Primele simptome care apar sunt iritatiile, la nivelul gatului, ochilor, a cailor nazale si chiar la nivelul pielii. Mai mult, pacientii sufera de respiratie suieratoare si pot aparea alergii, care cauzeaza simptome dintre cele mai severe. Expunerea pe termen lung la un mediu cu igrasie si mucegai cauzeaza probleme grave la nivelul sistemului respirator si este nociva, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Afectarea structurii de rezistenta a cladirii

Nu intamplator hidroizolatia este considerata una dintre cele mai importante etape din procesul de contrusctie a unei cladiri. Betonul, prin structura pe care o are, nu este impermeabil. Acest material absoarbe apa, indiferent de cantitate, in mod continuu. La un moment dat, efectele pe termen lung se vor vedea si vor fi ireversibile. Lucrarile de reparatii presupun costuri mult mai mari decat efectuarea, din timp, a unor lucrari de hidroizolatii durabile si corecte. Ia lucrurile in serios si asigura-te ca optezi pentru cele mai bune materiale.

Expertiza specialistilor din domeniu este obligatorie, motiv pentru care iti recomandam sa colaborezi cu cei mai buni de pe piata. Costurile nu sunt atat de mari, pe cat ai crede.

Hidroizolatii-terase.ro, experti in toate lucrarile de hidroizolatii

Numarul 1 pe piata hidroizolatiilor din Romania, cei de la compania Hidroizolatii-terase.ro sunt renumiti pentru proiectele de succes pe care le-au implementat pentru o diversitate de clienti. Atunci cand vine vorba de lupta impotriva actiunilor distrugatoare ale apei, aceasta companie o castiga cu succes.

Foloseste cele mai bune materiale, de ultima generatie, si tehnici de executie moderne, prin care preintampina toate problemele la nivel de hidroizolatii subsoluri, terase, acoperisuri si asa mai departe. Indiferent daca este vorba de o constructie noua ce necesita acest tip de lucrari, sau de refacerea hidroizolatiilor din cladirile vechi, este cea mai buna alegere pe care o poti face. Cere-le o oferta celor de la Hidroizolații-terase.ro!

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.