statie-grafica-refurbished
Clienti,  PR,  SEO,  Uncategorized

Ce alegem: Statie de Lucru vs. PC?

Multe persooane se intreaba care este cea mai potrivita optiune pentru ele si anume ce sa aleaga intre un PC si o statie de lucru. Aceasta alegere trebuie facuta in functie de nevoile pe care le aveti. Va trebui asadar sa va ganditi cu atentie la ceea ce doriti sa cumparati, astfel incat sa luati decizia cea mai buna de achizitionare.

O statie de lucru va va oferi asadar o performanta foarte buna, dar e posibil sa nu aveti neaparat nevoie de aceasta performanta mai ridicata, in situatia in care nu va folositi de aplicatii care necesita o putere mai mare de procesare.

Un angajat tipic de birou, care ruleaza aplicatii standard, nu va avea nevoie de o statie de lucru. Daca el are de-a face doar cu procesarea textelor, software-ului, dar si cu e-mailul, nu va avea nevoie de performante prea ridicate, de aceea o statie de lucru nu este o alegere atat de buna in cazul sau.

Cu toate acestea, daca aveti o companie care lucreaza cu proiectanti, ingineri, cercetatori sau analisti financiari, va fi nevoie de o putere de procesare mult mai mare. Astfel, apare nevoia de a investii in statii grafice refurbished. De ce refurbished? Raportul calitate pret fiind net superior produselor noi si mult mai fiabile decat produsele second hand.

Cei care se vor folosi asadar de o statie de lucru vor fi mai productivi, dar si mai multumiti de munca lor, de aceea, pentru ei, o astfel de statie de lucru este o optiune de avut in vedere. Uneori chiar si lucratorii de birou pot avea in vedere beneficiile oferite de o putere mai mare pusa la dispozitie de o statie de lucru. Acestea se pot orienta asadar in unele situatii catre o astfel de statie.

O statie de lucru poate ajuta asadar chiar si lucratorii de birou in cazul unor anumite functii si anume in ceea ce priveste cresterea productivitiatii, dar si o imbunatatire a fiabilitatii. Statiile de lucru sunt insa create special pentru sarcinile mari de preformanta, dar si pentru cele mai grele.

De asemenea, ele sunt concepute si pentru a se potrivi cerintelor aplicatiilor pe care le veti folosi. In cazul in care folositi aplicatii complexe carre necesita o putere de procesare mai mare, atunci o statie de lucru este o alegere de avut in vedere. Ea va oferi imbunatatiri vizibile in grafica, dar si in calitatea ceruta de aplicatii precum CAD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.