Zafaran
Beauty,  Fashion

Ce combinație de note sunt recomandate pentru un parfum bărbătesc

Aromele cu condimente sunt alegerea celor cărora le lipsește claritatea și emoțiile vii în viață. Mirosurile au câștigat o popularitate semnificativă nu numai în rândul publicului feminin, ci și al bărbaților. Condimentele orientale din compoziție oferă proprietarului lor multă energie și pozitivitate și, de asemenea, adaugă ardoare și senzualitate. 

Unul dintre cele mai recomandate parfumuri pentru bărbați este Espada Intense.

Parfum pentru bărbați Espada Oud Intense

Apa de parfum Espada Oud Intense Le Chameau este clasificată ca un parfum pentru bărbați și aparține familiilor Picante, Lemnoasă și Orientală. Apa de parfum Espada Intense face parte din colecţia Espada. Parfumul pentru bărbați Le Chameau Espada Prime Pour Homme este un parfum elegant, rafinat și stilat. Compoziția sa de parfum îndrăzneață, începe cu un amestec de mandarină, grapefruit și mentă. Mijlocul său este umplut cu trandafir, scorțișoară și condimente, iar baza este formată din chihlimbar, piele, paciuli și acorduri lemnoase. Parfumul pentru bărbați Le Chameau  Espada Prime  Pour Homme a fost lansat în 2020.

Compoziția parfumurilor pentru bărbați

Rolul principal al parfumurilor pentru bărbați îl joacă notele Orientului, reprezentate de vanilie, nucșoară, foi de dafin, cuișoare, scorțișoară, ghimbir și alte tonuri calde. Adesea, traseul include acorduri florale, fructate și chiar lemnoase. Această combinație sună destul de armonioasă și în același timp contrastată. Compozițiile luminoase și îndrăznețe creează în același timp o atmosferă de confort și căldură pentru proprietarul lor. În ciuda gamei aparent limitate de ingrediente, fiecare producător își creează propriul bestseller, special și unic. Iar cele mai populare parfumuri picante pentru bărbați se găsesc în magazinul online Zafaran.ro.

Particularități

Aromele de condimente au un caracter pulsatoriu care se manifestă într-o manieră ondulată. Dintr-un anumit motiv, aproape toate ingredientele enumerate mai sus sunt cunoscute ca afrodisiace. Ele activează dorințe în bărbați, ascunse de privirile indiscrete. Prin urmare, astfel de sunete sunt perfecte pentru cei care caută să-și arate propriile sentimente sau să adauge condimente relației lor cu partenera. Aceasta este o adevărată descoperire pentru indivizii pasionați și impulsivi, care au încredere în sine și știu ce își doresc. Un parfum cu note picante are o întorsătură unică – contrastul. Sună îndrăzneț și asertiv, dar, în același timp, poate deveni discret.

Parfumul condimentat este, fără îndoială, cea mai grea clasă de parfumuri din industrie. Prin urmare, băieții tineri nu ar trebui să cumpere astfel de parfumuri. Iar pentru cei care au deja peste 30 de ani, care se iubesc și prețuiesc fiecare minut al vieții lor, această opțiune va fi cea mai bună soluție.

Se zvonește că parfumurile picante sunt potrivite doar bărbaților cu aspect oriental: bruneți cu pielea închisă. Desigur, această părere este eronată, deoarece parfumul picant poate fi folosit atât de bărbații șateni, cât și de blonzi. Dragostea pentru un anumit parfum depinde de depozitul de caractere, și nu de aspect.

Dacă vorbim despre sezonalitate, atunci parfumul picant va fi prea greu pentru zilele toride de vară. Este un parfum cald, care pare să-și acopere proprietarul într-o pătură caldă. Prin urmare, perioada ideală pentru Espada Intense este iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.