Clienti

Ce presupune tratamentul facial cu caviar?

Pe lângă faptul că este o delicatesă excepțională, caviarul are proprietăți benefice și pentru tenul dumneavoastră, fiind disponibil acum și pentru tratamente de înfrumusețare.

Tratamentele pe bază de caviar luptă, în special, împotriva apariției ridurilor sau ajută la diminuarea unora deja existente. Acest ingredient luxos este benefic mai ales pentru tenul matur, al persoanelor de peste 40 de ani, dar poate fi folosit și în cazul doamnelor și domnilor mai tineri, ca tratament preventiv. Tratamentul cu caviar nu se execută doar cu acest ingredient, ci reprezintă o mixtură de elemente benefice pentru ten, cum ar fi diferite uleiuri naturale, retinol, colagen sau alte vitamine.

Aplicat cel mai adesea sub formă de mască, pe lângă diminuarea sau prevenirea ridurilor, tratamentul cu caviar hidratează pielea în profunzime, îndepărtează cu delicatețe celulele moarte și tonifica tenul, oferind instant un aspect mai ferm și mai tânăr pielii. Poate fi aplicat atât pe față, cât și pe zona decolteului.

Pentru a descoperi și mai multe informații interesante despre caviar, accesează site-ul caviarul.ro. Acolo veți găsi date despre caviar, precum cine consumă caviar, rețete cu caviar, cum se depozitează acesta, iar lista poate continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.