Clienti

Cum se poartă corect ceasul de mână?

Ceasul reprezintă un accesoriu atât pentru femei, cât și pentru bărbați, fiind potrivit tuturor stilurilor, de la elegant la sport. Purtarea ceasului în mod corect ar trebui făcută după anumite criterii, astfel încât să nu se producă greșeli. În primul rând,  în tradițiile vechi, ceasul trebuia așezat pe încheietura mânii care nu este dominantă.

 În prezent, acest lucru ține de gusturile personale, specialiștii recomandând să fie purtat pe încheietura pe care se așează mai confortabil și pe care purtătorul o poate privi mai ușor. În al doilea rând, este foarte important ca stilul ceasului să se asorteze cu stilul ținutei – nu se poate purta un ceas de scufundare cu un costum formal, la fel cum nu se poate asocia un ceas bijuterie încrustat cu diamante cu un trening.

De asemenea, culoarea cadranului contează și ea, întrucât ceasurile cu un cadran de culoare deschisă au fost concepute pentru purtatul ziua într-un stil mai casual, în timp ce ceasurile cu cadrane închise la culoare sunt destinate serilor, fiind mai bogate în rafinament și eleganță.

Subiectul ceasurilor este documentat și mai detaliat pe site-ul celemaibuneceasuri.ro . Aici puteți găsi informații despre cele mai bune ceasuri bărbătești, dar și de damă, precum și detalii despre ceasuri în general, cum ar fi istoria lor. .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.