Clienti

Ce sunt celulele stem?

Celulele stem reprezintă un subiect ce captează tot mai multă atenție pe măsură ce trece timpul. Acestea reprezintă, în esență, una dintre cele mai eficiente șanse pe care un om le are la viaţă în momentul în care trebuie să se lupte cu afecțiuni de sănătate grave și neprevăzute. Ele se regăsesc în toate organismele multicelulare care dispun de capacitatea de a se auto-regenera și care pot diferi între ele.

În cazul omului, celulele stem dispun de capacitatea de a transforma fiecare celulă din corpul uman adult. Celulele stem se diferențiază foarte ușor în cazul embrionilor în proces de dezvoltare, motiv pentru care acestea sunt recoltate în perioada imediată de după naștere. Celulele stem colectate pot salva viețile multor pacienți în diferite afecțiuni periculoase sau grave, precum refacerea ortopedică, astmul, artrita sau alte dureri persistente.

Tratamentele cu celule stem presupun, totuși, riscuri, dintre care cel mai grav ar putea fi multiplicarea necontrolată a acestora, într-un număr mult prea mare.

Dacă vă doriți să apofundați cunoștințele despre celulele stem, atunci trebuie să accesați site-ul celulelestem.ro.  Aici veți găsi structurate informații despre bănci de celule stem, despre recoltarea acestora, dar și despre prețul și transplantul cu astfel de celule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.