Clienti

Cum poți face o cameră să pară mai mare?

De foarte multe ori, compartimentarea unui apartament nu este tocmai pe gustul locatarilor, dar aceștia nu pot schimba structura camerelor fie pentru că locuiesc în chirie, fie pentru că nu le permit alți factori exteriori. Totuși, dacă vrei să ai o casă mai extinsă, există modalități de a face o cameră să pară mai mare, dar fără a schimba structura pereților.

Cel mai indicat lucru este să optați pentru o paletă cromatică deschisă la culoare, atât pentru pereți și parchet, cât și pentru mobilier sau să optați pentru contraste inteligente. Culorile deschise reflectă lumina și induc iluzia că e vorba despre un spațiu mai mare.

În plus, lumina contează foarte mult pentru lărgirea unui spațiu, indiferent că este vorba despre cea artificială sau de cea naturală, așa că puteți plusa cu diferite corpuri de iluminat în camera respectivă. Nu în ultimul rând, există un aspect care nu ține cont deloc de amenajările interioare, dar care influențează spațiul dintr-o cameră, anume ordinea. Dacă este în permanență ordine și totul este așezat în bibliotecă, pe masă sau în alte spații de depozitare la locul lor, atunci camera va părea mai extinsă.

Pe lângă amenajarea unei camere, pe site-ul concept-casa.ro veți găsi o serie de informații variate despre diferite domenii legate de casă. Printre subiectele pe care le puteți accesa pe site se numără design-ul interior, decorațiunile, amenajările interioare și exterioare, dar și informații despre construcții și imobiliare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.