vitrine patiserie
Uncategorized

Ce tipuri de vitrine de patiserie puteti achizitiona pentru business-ul dumneavoastra?

Cautati vitrine pentru patiserie de cea mai buna calitate? Puteti alege dintre zeci de modele din oferta Fresco Expert! In magazinul online Fresco.ro aveti la dispozitie o oferta variata de modele de vitrine calde si reci, orizontale sau verticale, cu suport sau de banc, care pot fi puse pe o tejghea.

Fresco Expert sustine inca din 1992 geniul in bucatariile profesionale din Romania, iar echipamentele HoReCa pe care le comercializeaza se bucura de aprecierea celor mai de succes antreprenori romani. De aceea, reprezinta furnizorul ideal si pentru patiseria pe care o conduceti sau o administrati!

Vitrine patiserie calde

In magazinul online Fresco.ro puteti gasi mai multe modele de vitrine calde pentru patiserie, pe care le puteti alege in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, de tipurile si cantitatea de produse pe care doriti sa le depozitati, precum si in functie de buget.

Pentru patiseriile de dimensiuni mai mici este ideala o vitrina cu 3 rafturi si cu urmatoarele dimensiuni: lungime de 900 de milimetri, latime de 785 de milimetri si inaltime de 1 400 de milimetri. Are o greutate neta de 120 de kilograme, iar temperatura de lucru este cuprinsa intre 30 si 90 de grade Celsius, in functie de necesitati. Pretul este de 8 057 de lei, plus TVA.

Daca aveti nevoie sa depozitati si sa expuneti o cantitate mai mare de produse, atunci puteti sa alegeti, din gama de vitrine patiserie, una cu capacitatea de stocare si dimensiunile mai mari. Este vorba de o lungime de 1 800 de milimetri, latime de 300 de milimetri si inaltime de 1 400 de milimetri. Este prevazuta, de asemenea, cu 3 rafturi, iar temperatura de stocare este cuprinsa intre 30 si 90 de grade Celsius. Poate fi cumparata la pretul de 13 300 de lei plus TVA.

Intre aceste doua posibilitati, sunt disponibile si alte dimensiuni, care se vor dovedi potrivite pentru necesitatile fiecarei unitati de alimentatie publica.

Vitrine patiserie reci

In aceasta categorie de produse intra mai multe zeci de modele care pot fi utilizate atat intr-o patiserie, cat si intr-o cofetarie, o benzinarie sau un alt tip de magazin in care sunt expuse produse specifice.

Din punctul de vedere al pretului, unul dintre cele mai avantajoase produse este o vitrina refrigerata, de banc, cu racire statica si o temperatura de lucru cuprinsa intre minus 2 si plus 4 grade Celsius. Greutatea neta este de 95 de kilograme, lungimea de 1 000 de milimetri, latimea de 760 de milimetri, iar adancimea de 660 de milimetri. Poate fi cumparata cu 5 594 de lei.

Exista si varianta de a achizitiona vitrine pentru patiserie verticale, care permit o expunere deosebit de atractiva a diferitelor categorii de produse. Prevazuta cu 5 polite patrate din sticla, o astfel de vitrina are o capacitate de 400 de litri si o temperatura de lucru cuprinsa intre plus 2 si plus 10 grade Celsius.

Fiind prevazuta cu roti, poate fi usor manevrata si mutata dintr-un loc in altul. Cantareste 140 de kilograme si are urmatoarele dimensiuni: lungime de 800 de milimetri, latime de 660 de milimetri si inaltime de 2 030 de milimetri. Pretul este de 10 452 de lei plus TVA.

Alegeti vitrine pentru patiserie din oferta Fresco Expert si toata lumea va fi multumita: clientii vor avea parte de produse gustoase si aratoase, iar antreprenorul se va bucura de succes si va face un profit consistent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.