Uncategorized

Urmeaza cursuri de engleza in Bucuresti si ai sansa unui “better future”!

In momentul de fata, fiecare activitate pe care iti propui sa o indeplinesti si fiecare job la care aplici iti cer un nivel bun de engleza. Insa cum procedezi daca scoala nu ti-a oferit toate informatiile de care ai nevoie pentru a te exprima cu lejeritate in aceasta limba straina?

Solutia este mai simpla decat ti-ai imagina! Daca locuiesti in Capitala, inscrie-te la cursuri de engleza in Bucuresti, puse la dispozitie de centrul Flying Colours si iti vei creste sansele sa ai parte de un viitor mai bun sau, cum ar spune englezii, un “better future”.

Cursuri de engleza pentru toate varstele si nivelurile!

In oferta de cursuri engleza Bucuresti sunt incluse atat cursuri in sala, cat si online, astfel incat poti opta pentru varianta care ti se potriveste. In cazul in care consideri ca varsta sau nivelul tau de engleza reprezinta un impediment, nu ar trebui sa te preocupe acest aspect.

Flying Colours ofera cursuri pentru copii, scolari, adolescenti, dar si pentru adulti. Indiferent daca nivelul tau este incepator, intermediar sau avansat ori daca urmeaza sa sustii un examen de limba engleza, aici vei descoperi programul perfect pentru tine!

Online sau offline?

cursuri engleza bucuresti

Se spune ca cea mai buna varianta de a invata este in persoana, motiv pentru care ar trebui sa te inscrii la cursuri de engleza in Bucuresti. Totusi, daca nu locuiesti in Capitala, poti urma programul Flying Colours online, iar rezultatele sunt la fel de eficiente!

Fiecare grupa contine cel mult 10 persoane. Aceasta organizare permite ca interactiunea dintre profesori si participanti sa fie personalizata si productiva. De asemenea, cursantii primesc feedback constant din partea echipei Flying Colours.

Din cine este formata echipa Flying Colours?

Dupa chineza, engleza este cea mai vorbita limba din lume, motiv pentru care este important sa beneficiezi de cele mai bune resurse si de educatori profesionisti pentru a invata cu usurinta aceasta limba.

Daca te inscrii la centrul Flying Colours, vei participa la cursuri de engleza in Bucuresti sau online, predate de profesori dedicati, care au experienta in domeniu si care cunosc cele mai inovative si eficiente metode de invatare a acestei limbi straine.

Programul a fost conceput pe baza experientei acumulate in cei 11 ani de lucru atat cu copii, cat si cu adulti. De asemenea, metoda de predare include notiuni teoretice, exercitii practice, dar si nenumarate trucuri („tips and tricks”) care iti garanteaza rezultate excelente in cel mai scurt timp posibil.

Cel mai bun loc pentru a te pregati pentru examenul de engleza!

Flying Colours este un centru acreditat pentru pregatirea examenului Cambridge, insa aici poti beneficia de cursuri si ajutor indiferent de examenul de engleza pe care il vei sustine.

Rata de promovabilitate a absolventilor acestui centru este de 100% in ceea ce priveste examenele Cambridge. Iar asta nu e tot! In cazul in care nu promovezi examenul pe care specialistii centrului ti-au recomandat sa il sustii, taxa de examen va fi achitata de catre acestia.

In cazul in care ai mai multe intrebari despre participarea la cursuri engleza Bucuresti, nu ezita sa accesezi platforma online a centrului Flying Colours. Altfel, nu iti ramane decat sa te inscrii la programul de cursuri care iti promite un viitor mai bun, indiferent de obiectivele pe care ti le-ai propus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.