Casa si gradina

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi mese de dining si bucatarie

Masa este adesea piesa centrala a casei noastre, timpul pe care il petrecem impreuna.

Prin urmare, calitatea acestui tip de mobilier este foarte importanta, fiind un articol care poate fi folosit multi ani, fiind in acelasi timp cat mai functional si confortabil. Deci, care sunt cateva lucruri importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti o masa de bucatarie?

Calitate si robustete a mesei de bucatarie si living

Bineinteles, masa de living si masa bucatarie trebuie sa fie fara indoiala de inalta calitate. Prin urmare, merita sa acordati atentie rezistentei cadrului, precum si materialului partii superioare. Mesele de bucatarie din lemn sunt foarte rezistente si, daca sunt intretinute corespunzator, pot arata cu adevarat deosebite dupa multi ani, castigand mai mult caracter in timp. Mesele de living robuste sunt de obicei realizate din metal, de preferinta acoperite cu pulbere. Nu numai ca pigmentul il acopera perfect, dar face ca mobila sa fie rezistenta la tot felul de elemente daunatoare.

Masa practica pentru bucatarie si living

O alta problema este caracterul practic. Desigur, nu toata lumea isi poate permite o piesa mare de mobilier, dar, in acelasi timp, nu toata lumea are nevoie de ea. De aceea, merita sa luati in considerare o masa de bucatarie si living extensibila, care poate fi extinsa pentru a oferi locuri suplimentare si pentru a gazdui prietenii sau cunostintele daca este necesar. Din fericire, mesele retractabile pot fi relativ mici, cum ar fi 140x80cm, sau mai mari, cum ar fi 160×260. Totul in functie de nevoile si cerintele individuale.

Frumusete? Oricum, este important

Mesele, in special mesele de living, trebuie sa arate si ele foarte bine. Preferintele de design variaza, desigur, dar, in general, mesele din lemn de inalta calitate, in special mesele de luat masa si de bucatarie, sunt foarte apreciate. Ele completeaza in mare parte stilurile de design interior scandinav, dar se potrivesc bine si cu stilurile rustice si clasice.

Stilurile cu rame fanteziste sunt, de asemenea, populare in zilele noastre, mai decorative decat de obicei. Desigur, merita luat in considerare faptul ca astfel de rame nu impiedica utilizarea mesei, adica permit scaunelor sa alunece cat mai liber, astfel incat sa nu iasa dincolo de contururile acestui tip de mobilier.

Dupa cum puteti vedea, mesele de bucatarie trebuie achizitionate cu grija, nu numai pentru aspectul lor, ci si pentru aspectele practice. Toate acestea pentru a ne asigura ca alegem mobilier care ne ofera confort maxim atunci cand folosim avantajele sale functionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.