Beauty

Cele mai importante motive pentru care să alegi tatuajele pe picior

Vrei să îți faci un tatuaj, dar deocamdată nu ești sigură unde să îl poziționezi pe corp, astfel încât să îl poți vedea ori de câte ori îți dorești, dar și să îl poți ascunde atunci când este necesar?

Atunci poți să iei în considerare modelele de tatuaje picior de aici, întrucât această zonă este una pe care o poți ,,îmbrăca” ușor, fiind totodată o suprafață, pe care îți poți imprima atât o imagine mare ca dimensiuni, cât și o imagine micuță și discretă, în funcție de preferințele tale personale.

Tatuaje picior – o zonă vizibilă, dar și ușor de ascuns

Unul dintre principalele motive pentru care poți alege să te tatuezi pe picior este acela că alegi în timp când să îți lași imaginea la vedere și când o ascunzi de ochii celorlalți. Așadar, dacă în timpul verii, atunci când porți piese vestimentare scurte, așa cum sunt pantalonii scurți sau rochițe, te poți mândri cu tatuajul tău, în celelalte anotimpuri te bucuri doar tu de el, pentru că îl poți ascunde sub hainele pe care le porți. De exemplu, dacă locul de muncă pe care îl ai îți impune o anumită ținută, nu trebuie să-ți faci griji!

Alegi orice dimensiune îți dorești

Zona piciorului este una generoasă ca suprafață, ceea ce înseamnă că rămâne la alegerea ta dacă îți faci un tatuaj micuț sau unul mai mare ca suprafață. De exemplu, poți să îți tatuezi doar un cuvânt sau un citat sau poți să-ți ,,desenezi” tot piciorul, dacă asta îți dorești.

Doare?

Dacă ești la primul tatuaj, cu siguranță te întrebi dacă este dureros să îți imprimi o imagine pe piele, pe picior. Nu-ți face griji în această privință: pielea din zona piciorului este mai puțin sensibilă decât în alte zone ale corpului. Este adevărat, în timpul realizării desenului vei simți un ușor disconfort, dar este normal, având în vedere că tattoo artistul folosește ace pentru a-ți face tatuajul. Nivelul de durere pe care îl resimți, însă, este unul moderat.

Ai la dispoziție o varietate de modele

Din punct de vedere a imaginii spre care te poți orienta, atunci când vrei să îți faci un tatuaj pe picior, poți alege orice design. De la tatuajele simple, ce reprezintă elemente din natură (stele, flori, copaci, luna sau soarele), până la tatuajele complexe, ce reprezintă desene cu o semnificație aparte, toate sunt ușor de realizat pe picioar, luând în considerare că ai la dispoziție o zonă suficient de mare aici.

Înainte de a merge la salon, studiază cât mai multe tipuri de tatuaje, pentru a-ți face o părere despre ceea ce îți dorești. De asemenea, poți răsfoi și catalogul pe care tattoo artistul ți-l poate pune la dispoziție, însă dacă ai o idee personală, unică, despre ce ți-ai dori să îți tatuezi, tattoo artistul poate face pentru tine un desen.

Tatuaje colorate sau negre?

Nu în ultimul rând, mai trebuie să iei în calcul și faptul că pe picior îți poți face fie un desen colorat, care să îmbine mai multe nuanțe interesante, fie un desen negru, clasic. Este adevărat că tatuajele colorate îți oferă un aspect deosebit, însă cele negre sunt mai ușor de întreținut. Pune, așadar, în balanță aceste elemente, înainte de a lua o decizie!

FunkyTattoo.roeste un salon tatuaje Bucuresti care își deschide larg porțile pentru tine, atunci când vrei să faci o schimbare la nivelul aspectului tău. Tattoo artiștii se ocupă atât de tatuaje mici fete, cât și de tatuaje pentru bărbați, pentru a oferi tuturor celor care trec pragul salonului o experiență interesantă, dar și o imagine de care să se bucure pentru restul vieții!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0731525808 / 0772047223

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.