Comunicate de presă

Ce produse coafor trebuie sa aiba orice salon?

Exista mai multe produse coafor de care orice astfel de loc trebuie sa dispuna, astfel incat sa-si desfasoare activitatea cat mai corespunzator.

In primul rand, in ceea ce priveste aceste produse coafor, scaunul de coafor este cel mai important, acesta fiind locul unde se impartasesc secretele cu stilistul. Acest scaun de coafor poate fi unul extravagant sau poate fi si unul functional. De cele mai multe ori, un astfel de scaun este prevazut cu o pompa care permite reglajul pe inaltime, acest scaun avand un picior cromat sau negru, astfel incat intretinerea sa fie una cat mai buna. Fata scaunului este realizata de obicei dintr-un material sintetic sau chiar din piele, dar in cazul acestui material vorbim de preturi mai mari. Ideal ar fi ca scaunul de coafor sa ofere confort sporit clientului atunci cand acesta se bucura de experienta salonului.

Printre alte produse coafor se mai numara si masina de tuns, dar si masina de contur, aceasta fiind folosita pentru a elimina firele de par firave sau care au crescut prea putin. In acelasi timp, o masina de contur mai poate fi folosita pentru a realiza diverse linii sau zone pierdute.

Foarfecele de tuns profesionale sunt si ele instrumente care se gasesc intr-un coafor. Acestea isi fac foarte bine treaba, ele fiind de o calitate superioara. Fie ca vorbim despre foarfecele de tuns sau de filat, aceste foarfece pot fi pe diferite marimi, ele avand un aspect lucios. Pieptanul de frizerie este si el foarte important, acesta fiind unul metalic. Printre accesoriile de tuns care se mai gasesc prin saloane se numara peria de curatat firele de par cazute, clemele, agrafele, dar si folia pentru suvite, toate acestea fiind obligatorii intr-un coafor.

Periile profesionale pot fi rotative, concave sau plate. Acestea pot fi folosite impreuna cu un uscator de par profesional. De asemenea, intr-un astfel de salon ar trebui sa se mai gaseasca si ondulatorul, precum si placa de intins parul. Ideal ar fi ca aceste doua produse sa aiba temperatura reglabila, astfel incat sa se poata lucru cu usurinta cu diverse tipuri de par. Bineinteles, la un coafor se mai gasesc si produsele cosmetice profesionale, acestea fiind si ele extrem de utile. Printre cele mai frecvent intalnite produse se numara balsamul, sampoanele, cremele de finish sau cele de styling. Fiecare coafor are propriile sale produse pe care le foloseste, astfel incat sa se obtina cu usurinta efectul dorit.

La un coafor se mai gaesc si prosoapele de unica folosinta, gulerele pentru tuns, dar si manusile de unica folosinta. Acestea sunt si ele obligatorii intr-un coafor, astfel incat sa se mentina o igiena cat mai buna in acest loc. De asemenea, folosind astfel de produse, clientul poate fi protejat de eventualele accidente care pot aparea in urma manuirii vopselelor de par, dar si a sampoanelor. Acestea sunt produsele pe care orice coafor trebuie sa le aiba in vedere, astfel incat sa-i ofere clientului experienta pe care acesta si-o doreste. Mai multe produse coafor disponibile aici: https://discoverbeauty.ro/product-category/produse-coafor/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.