Clienti

Codul celor 4 valori ale clinicilor medicale Medicis

Medicis este clinica medicală al cărei respect profund față de actul medical și față de pacient răzbate din fiecare detaliu. Elemente aparent mărunte precum grija pentru amenajarea clinicilor, ceaiul sau cafeaua de calitate sau timpul acordat consultațiilor au diferențiat clar Medicis de competitori și – mai important – au mulțumit pe cei care au cea mai mare nevoie de susținere, bolnavii.
Medicis este brandul timișorean cu o vechime de peste 20 de ani, născut la confluența dintre rigurozitatea habsburgică și iluminismul latin, cu o bună doză de dichis tipic bănățean. Totul pornește de la filozofia centrală a companiei, care se bazează pe un set fundamental de valori și principii. Acestea contribuie la conturarea unui serviciu medical excepțional, care pune pe primul loc nevoia pacientului și excelența profesională.
Care sunt aceste valori fundamentale care diferențiază Medicis de orice alt furnizor de servicii medicale?
Grija față de oameni
Grija față de semenii noștrii este nu doar o valoare fundamentală a clinicilor Medicis, dar și o valoare fundamentală a umanității. Fondatorii Medicis au fost încă de la început convinși de impactul asupra eficienței actului medical a unor elemente precum empatia, grija față de detaliu sau comunicarea autentică. În clinicile Medicis, pacientul este cu adevărat îngrijit încă din primul moment: ambientul deosebit al cabinetelor și zonelor de așteptare îmbină confortul cu satisfacerea nevoii de frumusețe și rafinament. Medicii sunt primitori și invită la un dialog autentic, profund uman și personalizat – pentru că fiecare pacient este unic. Grija se manifestă și prin efortul continuu de tehnologizare al clinicilor, dar și de profesionalismul impecabil al medicilor.
Excelența în profesie și educația continuă
Medicis se remarcă prin preocuparea continuă pentru excelența profesională a medicilor și dotarea tehnică conform standardelor actuale. Medicis a definit standardul pentru medicina ocupațională din România, fiind printre primele clinici care au implementat Standardele Integrate de Sănătate Ocupațională (Integrated Occupational Health Standards iOHS/SiSO). Specialiștii Medicis acoperă o suită largă de domenii medicale, inclusiv medicina muncii, siguranța transporturilor, medicină aeronautică, securitate națională, medicina radiațiilor, psihologie ocupațională, laborator toxicologie, primul ajutor, health culture, medicină preventivă, abonamente private de sănătate, audit ocupațional.
Viziune și inovație în profesie
Clinicile Medicis reprezintă cu siguranță un exemplu de inovație în piața medicală. Incintele medicale sunt complet diferite față de ceea ce este de așteptat, fiecare unitate fiind remarcabilă. Pacienții se bucură de o experiență cu totul nouă atunci când pășesc în clădirile cu arhitectură rafinată, cu o amenajare ce amintește de saloanele literare din trecut. Aici, te poți bucura de un ceai sau de o cafea bună în timp ce îți aștepți rândul pentru consultație, poți răsfoi cea mai nouă apariție editorială din cadrul librăriei sau te poți bucura de cea mai nouă expoziție de pictură a unor cunoscuți artiști bănățeni. Medicis devine locul în care îți poți vindeca trupul în timp ce îți îmbogățești sufletul.
Atitudine etică
Respectarea angajamentelor și respectul pentru lucrul bine făcut sunt două dintre elementele care stau la baza identității Medicis. Respectul în tot și toate, prețuirea timpului pacienților și medicilor, discreția și prețuirea parteneriatelor sunt doar câteva dintre promisiunile fundamentale Medicis.
Dacă vreți să vă convingeți despre importanța principiilor de mai sus pentru asigurarea unui act medical superior, puteți stabili o consultație sau afla mai multe despre abonamentele Medicis pe adresa de e-mail: office@medicis.ro sau la numerele de telefon: 0356 911; 0356 433 733; 0729 991 515

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.