Restaurante Bucuresti
pro digestiv,  Uncategorized

Cum Gasesc Prăjituri de post in Bucuresti à la Boutique du Pain

Vino să guști renumitele produse de patiserie din București și cele mai delicioase prăjituri artizanale! Prăjituri de post, prăjituri dulci in Bucuresti centru la Boutique Du Pain. Ah, ce ne mai plac deserturile!

Nimic nu se compară cu o prăjitură dulce pentru a îndulci o zi ploioasă! Sau chiar o pauză de masă! Știm că zilele la birou sunt, uneori, prea lungi și prea agitate.

Uneori aglomerate, alteori ești prins în ședințe interminabile, iar alteori… ai nevoie de un boost de energie Vezi click aici: Restaurante Bucuresti, pot reprezenta cele mai bune recomandări in 2021 dacă esti in căutarea unui restaurant bun in Bucuresti! Ce spui dacă acea energie o iei dintr-o felie? De tort Sacher, de exemplu, aromat și îmbibat în ciocolată neagră, dulceață de caise și… iar glazură de ciocolată! O felie din splendoarea Vienei la tine-n farfurie! Un deliciu magnific, ciocolătos și pufos!

Simplu, rafinat, delicat… gata să fie savurat aici și la pachet!
Să nu uitați că avem și prăjituri de post in restaurantul nostru din Bucuresti centru si comenzile online pot onora orice comanda de pe teritoriul capitalei! Așa cum v-am obișnuit, ținem mereu cont de dorințele voastre, așa că pregătim, zilnic, preparate special pentru clienții noștri, fiind atenți la toate cerințele și nevoile voastre. Și credeți-ne pe cuvânt, ale noastre prăjituri de post sunt atât de bune, încât nu vei vrea să le împarți cu nimeni!

Restaurant Frantuzesc & Patiserie

La Boutique du Pain restaurant & patiserie gasesti prajituri de post in Bucuresti centru, avem mereu o listă de prăjituri artizanale irezistibile! De la Carrot Cake, perfect pentru iubitorii de dulciuri sănătoase și pufoase, ce este pregătit conform unei rețete creative și inedite, gata să te surprindă de la prima bucățică, la o felie de Cheese Cake răcoros, pregătit cu brânză proaspătă și fructe fresh, ce îți va răcori zilele de vară! Iar dacă de une boulangerie parisienne ți-e dor, avem pentru tine un ecler au chocolat, gata să fie savurat alături de cei dragi! Cu multă ciocolată și iubire, creat cu cea mai mare grijă și atenție pentru a fi fraged și gustos, acest produs de patiserie din București este cum nu o să mai întâlnești!

Și pentru că știm că uneori ai nevoie de o zi doar pentru tine, de o zi în care să te bucuri de timpul petrecut cu tine și gândurile tale, de o zi în care să poți savura câteva momente de relaxare…

O Zi Minunată Este Completată De Boutique Du Pain

Te așteptăm pe terasa Boutique du Pain! Poți veni dis-de-dimineață, noi avem deschis! Iar tu poți gusta un mic dejun gătit în Paradis! Ingrediente atent alese, precizie și pasiune… ce să mai vorbim? Vino să guști delicatesele noastre și bucură-te de momentele tale de relaxare alături de o cafea de specialitate, un fresh și o omletă ca la carte!
Sau poate ai avut o dimineață aglomerată. Ai fost la sală, ai dus copiii la școală, ai avut un meeting matinal? Ce ar fi să te relaxezi pe terasa Boutique du Pain? Să simți razele de soare cum îți mângâie fața, să te bucuri de liniștea și aroma cafelei și să guști dintr-un delicios brunch… Da! Ai citit bine!

Gaseste Un Brunch Gustos din București

La Boutique du Pain servim cel mai gustos brunch din București! Ți-am pregătit cele mai proaspete și delicioase preparate, pentru zile lungi și obositoare, ce îți vor da doza zilnică de energie și de armonie! Avem brunch, sandwich-uri sănătoase și gustoase, piadine italienești, quiche-uri franțuzești și salate colorate! Alături de care se potrivesc, de minune, ale noastre prăjituri artizanale, create cu pasiune din ingrediente naturale!

Ne găsești pe strada Academiei 28-30, în sectorul 1. Iar pentru rezervări, ne poți suna la 0728 443 300.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.