Uncategorized

Cum iti cresti afacerea prin crearea unui site web

Este foarte important ca oamenii sa te cunoasca, sa stie cine esti, inainte de a cumpara un produs sau un serviciu de la tine. Astfel, in cele ce urmeaza va voi prezenta elemente cheie de care trebuie sa ti cont in momentul in care ai ales servicii web design.

  • Informatiile de contact in prim-plan, sa fie la vedere. Cand oamenii se decid sa cumpere, vor sa se asigure ca esti acolo pentru ei daca au nevoie de ajutor. Este primordial ca datele de contact sa fie usor de gasit, tocmai pentru a nu oferii vizitatorilor motive de indoiala cu privirea la calitatea muncii dvs.
  • Optimizarea website-ului! Aici intra mai multe categorii, insa le vom lua pe rand. Optimizarea SEO este un pas foarte important care vine dupa creeare site-ului. Aceste detalii te vor ajuta sa te pozitionei mai bine in paginile de cautare, deoarece stim cu totii cat de important e sa fi in primele rezultate. Adapteaza-te pentru orice dispozitiv, trebuie sa fi sigur ca website-ul tau este responsive pentru orice dispozitiv, avand in vedere ca in ziua de azi telefonul mobil este principala unealta de cautare. Ai grija ca paginile sa se incarce rapid, continutul si imaginile sa fie optimizate, iar astfel o buna parte din actiunea de optimizare SEO este realizata.
  • O dezvoltare continua! Ce inseamna asta? Site-ul o data creat, nu trebuie lasat asa o vesnicie. Este important sa-l verifici constant, sa adaugi informatii noi, sa rezolvi problemele aparute, sa actualizezi date daca este cazul, trebuie tinut pasul ca elementele de design in trend. 

Cu toate ca aceasta lista este doar varful piramidei, este un bun punct de plecare. Un proiect de creare a website-ului presupune o analiza amanuntia a nevoilor, bugetului si a rezultatelor pe care le urmaresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.