fotbal
Clienti,  PR,  SEO

Cum pariati pe evenimentele live pentru a diminua riscurile

Unii pariori au tendinta de a paria pe partidele aflate in desfasurare, fara a urmari partida respectiva, cu toate ca majoritatea platformelor de pariuri sportive online ofera servicii de streaming live. Pariorii au tendinta asadar de a paria bazandu-se doar pe supozitii, uitandu-se la statisticile din centrul live.

Daca va doriti sa deveniti pariori mai buni, atunci este extrem de important sa nu pariati live fara a vedea partida si fara a studia in prealabil meciul. Trebuie sa stiti asadar ca partidele nu sunt de obicei liniare in desfasurarea lor.

Cazurile in care o echipa sau un anumit sportiv domina autoritar de la cap la coada incep sa devina din ce in ce mai rare, chiar daca vorbim despre anumite sporturi precum Formula 1, fotbal, tenis, dar si volei sau alte sporturi. Daca nu aveti timp sa analizati partidele, este recomandat sa rasfoiti rapid macar analizele, dar si ponturi fotbal pariuri, astfel incat sa va mariti sansele de a obtine un succes mai mare.

Nu va lasati niciodata luati de val si nu copiati ponturile altora orbeste. Trebuie sa fiti voi cei care iau deciziile, pentru ca astfel nu veti avea cum sa va imbunatatiti pe termen lung si sa ajungeti sa castigati din ce in ce mai mult din pariuri.

Nu picati nici in plasa formei de moment. Daca observati ca o echipa domina autoritar pentru cateva minute, atunci nu inseamna neaparat ca ea va ajunge sa castige partida respectiva. Daca va veti face bine temele si veti analiza cu atentie partida, atunci veti putea depista cu usurinta anumite momente cheie ale jocului, precum sunt caderile de forma sau de moral.

De asemenea, mai puteti vedea si epuizarea resurselor fizice ale sportivilor si puteti lua decizii in consecinta, astfel incat sa va mariti sansele de a avea parte de un pariu castigator.

Urmarind in direct partida, puteti lua decizii de moment si anume daca observati ca fundasii laterali ai unei echipe sunt depasiti, va puteti orienta catre pariurile la cornere. La fel puteti proceda si cu meciurile de tenis, atunci cand observati ca un jucator isi castiga greu serva.

Va puteti orienta pariul catre adversar si anume ca acesta va reusi un break. Cei care nu urmaresc partida si pariaza totusi live se lasa practic la voia sortii. Nu trebuie sa ajungeti in aceasta situatie pentru ca statisticile pe care le vedeti sunt de cele mai multe ori inselatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.