fiset metalic
Uncategorized

De ce sa optezi pentru pachete de 3 fisete metalice in loc sa le achizitionezi la bucata?

Orice companie care cauta un mod organizat in desfasurarea activitatilor are nevoie de piese de mobilier practice si utile. Un fiset metalic este ideal atat pentru depozitarea actelor, cat si pentru instrumentele de lucru. Prin urmare, o asemenea investitie se poate dovedi rentabila pe termen lung.

Pe de alta parte, este recomandat sa eviti achizitia produselor la bucata si sa profiti de oferta 3x de la un furnizor online, asa cum este Office Class. Iata ce trebuie sa stii despre asta!

Din ce motiv exista astfel de promotii?

Atunci cand afacerea ta se afla la inceput de drum, bugetul pe care-l ai la dispozitie este unul limitat. De aceea, scalarea se poate dovedi o etapa dificila, mai ales ca apar tot felul de cheltuieli care reduc profitul. Din fericire, seturile de 3 bucati sunt concepute in mod special pentru a ajuta antreprenorii sa lucreze organizat la costuri minime. Asadar, te poti astepta inclusiv la reduceri de cateva sute de lei pentru fiecare fiset metalic.

Adesea, produsele livrate se afla deja in stare complet asamblata. Asta inseamna faptul ca nu mai este necesar sa cauti o persoana avizata pentru montaj si vei evita greselile asociate cu aceeasi activitate. De asemenea, modelele pot fi fabricate conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditate de organismele internationale. Aceasta caracteristica garanteaza un comportament adecvat in mediile de lucru dificile si o rezistenta superioara.

Cum alegi oferta potrivita?

Daca nu stii ce fel de fiset metalic sa achizitionezi, primul criteriu caruia trebuie sa-i acorzi atentie este numarul de rafturi. In general, produsele la promotie dispun de 3 polite reglabile pe inaltime si sunt destinate utilizarii comerciale sau celei industriale. In interiorul acestora poti amplasa scule, bunuri de valoare, cutii cu dosare sau obiecte voluminoase.

Asigura-te ca greutatea poate fi sustinuta si materialul exterior nu este afectat de mediul extern. Spatiile supuse unui grad ridicat de umezeala nu trebuie sa duca la degradarea suprafetei. In mod contrar, tabla de otel profilata de calitate impiedica patrunderea bacteriilor. In plus, nu exista nici riscul de deteriorare a acesteia din cauza factorilor chimici.

Verifica daca modelul de fiset metalic ales este vopsit ignifug si termorezistent, fiindca asa isi pastreaza forma chiar daca ajunge expus constant la schimbari mari de temperaturi. O alta dotare utila este seiful, care reprezinta o masura de protectie suplimentara pentru documente confidentiale. In cazul in care detii informatii la care nu-ti doresti sa aiba nimeni acces, acestea pot fi incuiate in interior prin intermediul unui sistem separat.

Cat costa un pachet de 3x fisete metalice?

Un pachet de 3 fisete metalice cu 4 rafturi costa 2 771,99 lei, fiind aplicata o reducere de 393,57 lei. Acest pret contine TVA, iar livrarea pusa la dispozitie este gratuita. Vrei o alta solutie? Alege un set cu masurile de 900x400x1800 mm. Aceste fisete metalice costa 3 590,99 lei si au aplicata o reducere de 610,98 lei.

Cei care nu dispun de toti banii necesari pot efectua plata in 3 rate fara dobanda. Acest proces este activat automat in formularul de comanda, dupa ce introduci datele personale. Foloseste un card de credit Star sau unul de la BCR, BRD sau Alpha Bank. Extrasul de cont iti aminteste de fiecare data cand trebuie sa platesti si te anunta in legatura cu suma ratelor viitoare. Un fiset metalic pare o investitie mare initial, insa este o piesa de mobilier practica si te ajuta sa ai parte de mai multa organizare.

Articol realizat de www.iagency.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.