Casa si gradina

Idei de cadouri petru Crăciun pentru toate vârstele

Lista cu cadouri de Crăciun este numeroasă fiind și o sărbătoare mult așteptată de către toată lumea.

Idei de cadouri de Crăciun pentru bunici

Bunicii sunt persoane dragi nouă care ne făceau toate poftele când rămâneam la ei în vacanța de vară sau când aveau grijă de noi când părinții erau plecați. Când trebuie să le oferim un cadou trebuie să ne gândim bine și să încercăm să le arătăm respectul nostru si admirația pentru tot ce au făcut pentru noi.

1.Cutie cu amintiri. Nu există ceva mai frumos decât o cutie cu amintiri unde bunicii pot să-și aducă aminte de clipe frumoase sau de fiecare dată când o să le fie dor de noi să se uite în acea cutie. Adună toate fotorafiile făcute impreuna cu cei dragi după poți să mergi la o librărie să le printezi iar ultimul pas ar fi să le pui într-o cutie drăguță sau ai putea sa le pui chiar și într-un album foto. Ar fi și mai frumos dacă ai dărui și o scrisoare în care să îți expui sentimentele față de ei.

2. Obiecte și ustesile pentru bucătărie. Bunicii mereu au fost cei care ne-au răsfățat cu toate bunătățurile pe care mereu le vei asocia cu gustul copilăriei. Poți să îi oferi bunicii tale un șorț de bucătărie pe care îl poți personaliza  cu un mesaj special. Poți să îi cumperi și un aparat electrocasnic care i-ar ușura munca sau dacă nu și o față de masă cusută manual sau un set de oale.

3. Ar fi frumos și o ieșire la teatru sau la un concert. Fiecare persoană când își aduce minte de actorii sau melodiile care le-au marcat o bună parte din tinerețe sunt bucuroși au o sclipire în suflet. Alege un artist de muzică populară sau o piesă de teatru clasică.Nu contează neapărat unde mergeți cel mai mult contează să petreceți timpul cu bunicii voștri.

4. Obiecte sau momente care îi ajută să își descopere pasiunile sau plăcerile.Toată lumea are anumite pasiuni, chiar și bunicii noștrii dar probabil nu au mai avut timp sau a intervenit altceva și nu au mai realizat nimic. Ai putea să îi  ajuți cu niște romane de succes, ghiveci cu plante, accesorii de grădinărit chiar ai putea să îi ajuți cu treaba în grădină și să încercați să o amenajați cât mai frumos. 

Idei de cadouri pentru părinți sau socrii

 Atunci când trebuie să cumpărăm cadouri pentru mamă trebuie să ne gândim și să alegem cele mai bune variante și să ii impresionăm pe părinții noștri sau pe socri:

1. Coșurile clasce cu mii de bunătățuri care întrunec preferințele tuturor din familie.

2. Dacă îți place foarte mult să oferi cadouri personalizate poți să alegi căni cu diferite texte sau cu diferite figurine de sărbătore. Poți adăuga și un set de perne decorative pentru mama soacră, ori o pereche de papuci călduroși pentru socru.

3.Părinții tăi iubes lucrurile culinare?

Poți să îi oferi mamei tale un set nou de ustensile de bucătărie sau poate o tavă pentru prăjituri. Dacă părinții tai sunt colecționari de vinuri sau de sticle de șampanie vei completa cadoul perfect pentru familia ta de Crăciun.

4. O ramă sau un tablou cu fotografia voastră preferată o sa le aducă o bucurie imensă pentru că este un dar cu o valoare sentimentală.

5. Nu cadourile sunt neapărat cele mai importante ci ai putea să oferi părinților timpul prețios pe care îl petreceți împreună. Încearcă să organizezi o excursie cu toată familia. Nu contează unde mergeți contează să vă simțiți bine și să vă bucurați de timpul de calitate petrecut împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.