Uncategorized

Manuale excelente de limbi straine, cheia reusitei in viitor

Traim intr-o epoca a comunicarii si viitorul este al comunicarii. Dezvoltarea turismului, libera circulatie a fortei de munca, posibilitatea tinerilor de a studia in strainatate, toate aceste oportunitati impun dezvoltarea permanenta a abilitatilor de comunicare in limba romana si in limbi straine de circulatie internationala.

Este adevarat ca trebuie sa existe si inclinatia sau abilitatea de a invata limbi straine, dar pe langa aceasta sunt necesare doua lucruri elementare: manuale foarte bune de limbi straine si profesori cu pregatire excelenta si cu talent pedagogic si daruire.

In scoli este penurie de manuale limbi straine clasa 6, fiindca programa de gimnaziu a suferit mari modificari la toare disciplinele de studiu, iar pe stoc se afla manuale foarte vechi care nu mai corespund nevoilor actuale de comunicare.

De la invatamantul axat pe teorie se trece la acel stiu sa fac atat de necesar, care demonstreaza ca din moment ce au fost asimilate, cunostintele vor fi aplicate cu acuratete si nu estompate de uitare.

Este nevoie de innoirea stocului de manuale de cea mai buna calitate de limbi straine clasa 6.

In scolile romanesti se studiaza: limba engleza, care tinde sa devina prima limba straina studiata, limba franceza, limba italiana, spaniola si germana.

Toate manualele de care este atat de mare nevoie, fiindca exista scoli in care elevii primesc un manual la banca sau starea cartilor este dezastruoasa, se gasesc pe site-ul librariadelfin.ro, care le expediaza la adresa indicata de cel care plaseaza comanda.

Trebuie sa subliniem faptul ca toate manualele sunt trecute prin mai multe filtre, fiindca acesta librarie le furnizeaza clientilor numai carti de calitate premium. Daca discutam despre literatura, tot ceea ce gasiti pe site sunt cele mai bune, premiate si vandute carti, daca discutam strict despre manuale, acestea au urmatoarele particularitati:

-autorii lor sunt specialisti cunoscuti, care stapanesc perfec si limbile straine, dar si didactica specifica acestora si stiu pe de rost continutul programei scolare.

-manualele respecta intocmai programa scolara, dar permit introducerea unor cunostinte in plus, care vor fi utile elevilor. Ele reprezinta un suport pentru transmiterea de cunostinte conforme programei, dar personalizate, in sensul ca se potrivesc si varfurilor si elevilor mediocrii sau atipici, care urmeaza invatamantul de masa.

-imaginile sunt de calitate, schemele utile, jocurile didactice interesante, astfel ca elevii sunt sedusi pe loc de asemenea manuale.

-manualele care se pot comanda aici nu au greseli stiintifice

-calitatea hartiei este foarte buna, cartile sunt bine legate si nu se rup la primul soc.

-preturile sunt accesibile tuturor, fiindca sunt multi parinti interesati sa investeasca in viitorul lor.

Dar manualele stau si la dispozitia profesorilor, care ar trebuie sa comande de la 3-4 edituri foarte bune, sa le compare si dupa aceea sa stabileasca manualele pentru fiecare clasa.

Uneori si parintii se implica, fiindca isi doresc ca elevii sa studieze de pe cel mai bun manual, de aceea se impune ca profesorul sa isi comande cartile si sa le analizeze critic.

Personalul calificat alege cu discernamant, de aceea este avizat sa faca acest lucru.

Comandati acum si voi, dragi parinti si dumneavoastra, stimati profesori  ca manualele alese sa fie de calitate premium!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.