PR

Micuții telespectatori invață și se distrează la JimJam în luna septembrie

A venit toamna, copiii stau mai mult prin casă, dar JimJam are grijă ca ei să și învețe lucruri utile și interesante.  Jim Jam are o mulțime de seriale educative pentru copilașii preșcolari.

Blocul tematic educațional este compus din trei seriale ai căror protagoniști vor fi partenerii de învățare ai celor mici. Astfel, serialele Să învățăm cu Timmy/Learning Time With Timmy, Să ghicim cu Jess!/Guess With Jess și Ham Ham, Piu şi Dave/Ruff Ruff, Tweet and Dave vor fi difuzate zilnic, de la orele 10 și 14.

În fiecare episod al serialului Learning Time With Timmy, serial dezvoltat în parteneriat cu Consiliul Britanic,  oița Timmy își invită telespectatorii  să  învețe cuvinte noi și să o însoțească în diverse activități.

Jess, este pisica din Poștașului Pat, și alături de prietenii săi, caută răspunsuri la întrebări din știință și natură, astfel copiii pot învăța despre lumea din jurul lor în serialul Guess With Jess. Un serial dedicat învățării, cu o structură de tipul „întreabă, încearcă, găsește soluția”, ce stimulează gândirea creativă. Publicul-țintă al acestui serial sunt copiii cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani.

În fiecare episod al Ruff Ruff, Tweet and Dave, personajele Ham-Ham, Piu și Dave sunt chemate de Hamsterul Pălăriuţă pentru a merge în aventuri cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.