Sanatate

O digestie sănătoasă, pentru o siluetă armonioasă

Cresterea in greutate este un proces complex, influențat de o serie de factori genetici, hormonali, de alimentație, de mediu, dar și de nivelul de activitate fizică și stres. Toti acești factori determină un dezechilibru ce duce la ingrășare.  Te ingrași consumând mai multe calorii decat arzi – sau arzi mai puține calorii decât consumi.

Indiferent de vârstă, de predispoziție genetică și de alți factori, creșterea în greutate poate fi totuși combătută prin adoptarea unui stil de viață sănătos și practicarea sportului în mod regulat. Dieta sănătoasă și echilibrată poate reduce numărul de kilograme în plus, mai ales dacă este combinată și cu exerciții fizice regulate. Pentru menținerea sau scăderea în greutate, sunt recomandate minimum 30 de minute de exerciții fizice de intensitate medie pe zi, durata antrenamentelor crescând pe parcurs.

O viață activă, din care nu lipsește exerciţiului fizic, poate face minuni pentru funcţionarea digestiei. Sportul de orice fel îmbunătăţeşte motilitatea intestinală, punând în mişcare colonul. Masajul, fitnessul, sporturile de apă, alergarea sunt activităţi fizice care reglează tranzitului intestinal.

Pentru rezultate optime, poți combina exercițiul la sală cu o alimentație corectă și cu suplimente de cea mai bună calitate.  Pro Digestiv 25000 – 30 capsule este un supliment pe bază de pancreatină produs de Balkan Pharmaceuticals care contribuie la ameliorarea proceselor digestive.

Pancreatina este o pulbere obținută din pancreasul porcinelor, care, pe lângă enzimele pancreatice exocrine – lipaza, alfa-amilaza, tripsina si chimotripsina contine și alte enzime.

Prin autodizolvarea capsulelor, acestea sunt eliberate în stomac si distribuite, chiar în prezenta alimentelor. Învelisul gastrorezistent al capsulelor protejează enzimele sensibile la actiunea acizilor împotriva inactivării de către acidul gastric pe parcursul tranzitului gastric. Enzimele nu sunt eliberate până când nu se ajunge în mediul neutru sau usor bazic al intestinului inferior unde învelisul se dizolvă.

Pro Digestiv este eficient în îmbunătățirea digestiei, reducerea balonării, combaterea efectelor de supraalimentare si reglarea tranzitului intestinal.

Suplimentul este indicat în special persoanelor cu probleme de digestie, manifestate prin disconfort gastric, indigestie, tulburari intestinale si digestive din cauza excesului de alimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.