Uncategorized

Piesa de care ai nevoie o gasesti mereu la dezmembrari!

Dezmembrari auto Craiova este binecunoscut de foarte multe persoane, deoarece acest magazin ofera doar piese de cea mai buna calitate pentru o multime de brand-uri de masini, de la Opel, Audi, BMW, Mercedes -Benz sau Fiat, stocul lor este mereu bine pregatit.

Am inceput sa folosesc piese de la dezmembrari dupa ce m-au dezamagit piesele noi de la magazinele de asa zisa “specialitate” care nu m-au tinut nici macar un an. De parca lipsa durabilitatii nu ar fi fost destul, piesele cumparate de la magazin au fost si foarte scumpe. De atunci am decis ca voi cumpara doar piese second de la dezmembrari masini, avand siguranta ca pot schimba oricand piesa mai ales ca locuiesc in Craiova. Desi clientii pot comanda si online, eu ma duc direct la sursa si imi aleg piesa. Deseori ma pot intelege cu patronul sa schimb piesa in cazul in care nu functioneaza. Este o afacere mai mult decat avantajoasa, deoarece acest lucru imi permite sa economisesc banii pe care ii pot investi in excursii cu familia folosind masina reparata cu piese de shimb la mana a doua.

Cei care insa se feresc de piese de la dezmembrari ar trebui sa isi largeasca orizonturile si sa incerce macar odata, dezmembraripenet.ro pentru a vedea diferenta financiara si de ce nu a calitatatii pieselor.

Exista mereu o sansa mare ca cei care cumpara piesele de la dezmembrari sa nimereasca o piesa de schimb originala cu anul masinii pe care o detin, decat o piesa after market cumparata noua de la “magazinele de specialitate”.

Dezmembrari auto din Craiova este locul cel mai bun pentru a gasi chiar si piese de la masini “rare” precum cele americane sau pentru masinile mai vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.