PR

La ce riscuri te expui dacă vei căuta fotograful de nuntă în mediul online?

Găsirea fotografului perfect pentru propria nuntă este o sarcină prioritară pe lista cu pregătiri şi care necesită o atenţie sporită. Sunt nenumărate metode prin care un cuplu poate găsi acel fotograf potrivit pentru surprinderea propriei nunţi în cele mai superbe imagini. Recomandările venite din partea prietenilor, a vecinilor, a colegilor sau a rudelor reprezintă poate cea mai sigură modalitate de găsire a unui fotograf profesionist.

De asemenea, dacă aţi fost la unele nunţi sau urmează să mergeţi la una sau la mai multe nunţi, aveţi şansa de a observa îndeaproape cum anume se comportă un fotograf în ziua marelui eveniment. Dacă aţi primit fotografii drept mărturii la nunţile la care aţi participat, din nou sunteţi foarte aproape de găsirea fotografului perfect. Nu în ultimul rând, locul unde va avea loc nunta poate restrânge substanţial preferinţele. De exemplu, dacă nunta va avea loc în Suceava, va trebui să vă orientaţi spre un fotograf Suceava, în loc să vă orientaţi spre un fotograf din Iaşi.

Totuşi, cele mai multe cupluri caută fotograful de nuntă în mediul online. Nu este nimic rău în a examina prezenţa online a unui fotograf, însă aceasta nu ar trebui să fie metoda de bază pentru găsirea fotografului. Deşi imaginile de pe website-ul unui fotograf reprezintă o modalitate excelentă de a obţine impresii despre experienţa fotografului, au existat cazuri în care acele persoane au cumpărat fotografii de la alţi fotografi şi le-au prezentat ca fiind proiect personal. Acesta este principalul motiv pentru care este indicat să fiţi precaut, să căutaţi cât mai multe recenzii şi să cercetaţi pe deplin fiecare fotograf în parte pentru a evita eventualele înşelătorii sau potenţiale trucuri.

Dacă sunteţi convinşi de talentul unui fotograf în urma examinării prezenţei acestuia în spaţiul online, cel mai recomandar ar fi să vă întâlniţi faţă în faţă şi să solicitaţi un portofoliu care să cuprindă fotografii care prezintă nunţi de la început şi până la sfârşit, nu doar acele fotografii pe care fotograful le consideră reuşite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.