Uncategorized

Repatriere Anglia, sa-l vezi pe cel ce pleaca si sa te poti linisit…

Stii ca a murit si nu are rost sa te minti frumos. Nu te mai suna deloc, desi vorbeati de mai multe ori pe zi la telefon,  iar pe profilul sau curg deja regretele din partea prietenilor si a celor din Anglia care stiu exact cum s-au petrecut lucrurile.

Tot ce era al lui a incremenit, profilul de pe peretelele de socializare s-a indoliat subit si inima ta simte ca el a plecat pentru totdeauna din viata ta. Ce gol, ce trist, ce nenorocire v-a inlocuit fericirea!

Sa stii ca nu te poti linisti, pana nu vei sta fata in fata cu el pentru ultima oara.

Nu il lasa acolo, fiindca aveti nevoie de ultima intalnire! Ii esti datoare sa ii organizeze o ceremonie frumoasa de adio, fiindca a fost un partner bun si intelegator, te-a sustinut cand ti-a fost greu si te-a iubit, cu toata puterea fiintei lui.

Ridica-ti fruntea si sterge-ti ochii, pune mana pe telefon si solicita servicii de  repatriere Anglia  celei mai bune firme de pompe funebre, sa te poti linisti!

Sigur, vei plange cand il vor scoate din capela si il vor sui in masina funerara, sa il duca la locul sau de veci, ti se vor inmuia picioarele la marginea gropii, dar cu toate acestea te vei impaca neaparat cu ideea ca el nu mai este si te vei linisti in timp.

Sa-l stii abandonat printre straini, vei suferi toata viata. Te vei simti cumplit de vinovata fata de el, dar dupa ce iti vei indeplini datoria de onoare fata de partenerul tau, incet incet vei incerca sa lupti, sa ti se vindece rana din piept.

Firma la care vei suna, il vor aduce frumos, intreg, asa cum era cand v-ati intalnit ultima data. El va fi asezat in sicriu de zinc si sicriu din lemn, aranjat, elegant si imbalsamat.

Dupa ce vei comanda aranjamentul funerar din florile pe care ti le daruia cu orice ocazie, din florile voastre, vei simti nevoia sa mangai usor sicriul, sa-i multumesti pentru momentele de fericire si sa-i spui cat de mult l-ai iubit si pretuit.

Fa-te frumoasa de dragul lui si insoteste-l pe ultimul drum, sa-i fie drag ca a avut o iubita atat de frumoasa. Usureaza-ti sufletul prin lacrimile varsate, dar si prin repatrierea decenta pe care i-ai facut-o cadou cu ajutorul firmei de pompe frunebre serioase, care s-a implicat de la inceput, pana la sfarsit.

De la aparitia firmelor de servicii funerare, nimeni nu mai este singur in fata nenorocirii. Daca in trecut trebuia sa alerge cu toata durerea in suflet sa rezolve toate problemele legate de inmormantare, acum salariatii firmei fac totul la superlativ.

Dintre toate experientele traite de om pe pamant, cateva sunt cele mai dureroase: moartea celui drag, imobilitatea si imbolnavirea grava. Cu toate acestea, viata merge mai departe cu bune si cu rele, iar in timp intervine si vindecarea.

Ca sa nu prelungiti la infinit durerea, aduceti-I pe cei dragi acasa, altfel nu veti accepta niciodata moartea lui, daca nu veti participa la ceremonie si nu veti putea sa mangaiati putin sicriul si sa lasati lacrimile sincere sa cada pe el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.