Sanatate

Suplimente cu efect imunomodulator – Vitamina B17 Preventum (pleurotus)

Imunomodulatoarele corectează echilibrul celulelor imunocompetente în bolile cu afectare imună și echilibrează componentele sistemului imunitar, suprimând sau sporind activitatea lor. Astfel, se elimină dezechilibrele sistemului imunitar și se încearcă atingerea valorilor normale ale indicatorilor de imunitate, fie prin creșterea, fie prin reducerea lor, în funcție de afecțiune.

Imunomodulatoarele se utilizează într-o gamă largă de afecțiuni, de la răceli la alergii, la afecțiuni cauzate de virusuri, inclusiv la diverse patologii care prezintă un număr crescut al limfocitelor precum transplantul de organe sau unele tipuri de neoplazii.

În tratamentul diferitelor patologii cu afectare imună se folosesc diverse tratamente, atât medicamentoase (strict pe baza recomandării medicului) cât și pe bază naturală.

Imunomodulatoarele din surse naturale ajută organismul să se recupereze treptat și în mod natural și nu dăunează echilibrului hormonal al organismului. Acestea declanșează activitatea sistemelor enzimatice și a proceselor de sinteză, activând rezistența nespecifică a organismului. Utilizarea imunomodulatoarelor din plante poate reduce incidența unor afecțiuni acute, poate stopa dezvoltarea unor afecțiuni sau poate micșora efectul resimțit asupra organismului al unor tratamente cu puternice efecte secundare, precum efectul citostaticelor.

Plantele cu efecte imunomodulatoare sunt recunoscute astăzi ca fiind benefice în susținerea organismului în perioadele dificile. Plantele medicinale cu acțiune imunomodulatoare au acțiune lentă, dar au un efect prelungit, de aceea este indicat să lfie luate în cure de lungă durată. Plantele cu actiune imunostimulenta sunt recomandate chiar si la debutul racelii, de exemplu, pentru a diminua durata si intensitatea acesteia.

Un supliment imunomodulator pe bază de extracte naturale este și Vitamina B17 Preventum (pleurotus). Formularea conține Vitamina B17 (Amigdalina), proteina vegetală (Pleurotus ostreatus –  Păstrăv de fag), extracte naturale cu efect antioxidant, vitaminizant (pulbere de Cătină, extract de Acai, extract de Afin, extract de Afin-american), imunomodulator (Beta D 1,3-1,6 Glucan extract natural din Orz verde) și energizant (extract de Ginseng Coreean).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.