hotel Poseidon Jupiter
SEO

Susține turismul românesc! Hai la Mare!

În asemenea momente de criză, când toate afacerile se așteaptă să își piardă clienții și să ajungă în pragul falimentului, noi, ca potențiali clienți ai lor și ca români, trebuie să ne gândim că depinde de noi să susținem economia țării și să ne ajutăm conaționalii să treacă peste aceste clipe grele. Nu putem ști când vom reuși să ajungem la finalul acestei epidemii, dar sperăm că se va întâmpla cât mai repede. Însă acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ne gândim că dacă ne arătăm latura naționalistă și ne ajutăm între noi, românii, vom reuși să ieșim mai repede din criza financiară care începe și care se va intensifica după terminarea epidemiei. 

În domeniul turismului, ca în orice alt domeniu, am putea să ajutăm prin susținerea zonelor turistice de la noi, din România, înainte de a fugi în afara țării. Chiar dacă serviciile sunt la prețuri asemănătoare, sigur găsim o variantă prin care să ne facem vacanța de vară în țară, pe litoralul românesc, sau în stațiunile montane care sunt suficient de multe. Însă să rămânem la litoralul românesc și să ne gândim la stațiunile din care putem alege pentru a rămâne în țară anul acesta. 

Este clar că atunci când ne gândim la plaja noastră la Marea Neagră, primul gând ne zboară la Mamaia, stațiunea cea mai cosmopolită, cu hoteluri de lux, care ne atrage mereu, pentru că oferă o mulțime de oportunități, atât atunci când mergem în vacanță cu familia, cât și pentru tineri, care își doresc viață de noapte și cluburi mondene. Cu toate acestea, Mamaia este mereu prima stațiune unde locurile de cazare se epuizează cu mult înainte de vară, iar timpul pentru rezervări ar fi acum.

Dar mai este și varianta Jupiter, unde anul acesta se deschide un nou hotel de 4 stele, care vă primește cu oferte all inclusive și gratuit pentru copiii de până la 7 ani. Jupiter este una dintre cele „stațiunile planete”, așa cum li se spune. Aceste stațiuni – Jupiter, Neptun, Saturn – sunt foarte potrivite pentru vacanțele în familie. Sunt frumoase, au plaje largi la mare, însă nu se bucură de aceeași viață de noapte ca și celelalte – Mamaia, Costinești, Vama Veche. 

Așadar, indiferent de stațiunea preferată, alege să îți faci vacanța pe litoralul românesc, așa cum o făceai în urmă cu câțiva ani. Dacă nu pentru susținerea turismului românesc, măcar pentru nostalgia vremurilor trecute. Vei avea o surpriză! Iar Magic Escape Tour îți face totul mai ușor, cu oferte de top!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.