ultrasunete
Beauty

Ultrasunete faciale si corporale pentru tonifierea pielii

Ce trebuie sa cunosti despre tratamentul cu ultrasunete

Arderea de grasimi cu ultrasunete este solutia ideala. De ce? Ei bine, pentru ca provine dintr-o tehnologie destul de cunoscuta. Vorbim despre ecografie medicala, care ajuta la masurarea directa a grosimii tesutului adipos. Datorita acestui proces complet, rezultatele masuratorilor sunt mai simple si mai precise; in plus, nu are nimic de-a face cu gradul de elasticitate al tesutului conjunctiv sau al pielii.

Acest dispozitiv special cu ultrasunete poate fi folosit pentru arderea grasimilor. S-ar putea sa va intrebati ce inseamna asta, nu-i asa? Ei bine, aceasta este o analiza amanuntita a compozitiei corporale. Precizia si acuratetea sa depasesc cu mult instrumentele utilizate in mod obisnuit in acest tip de remodelare corporala.

Toate beneficiile oferite sunt avantaje ale tehnologiei utilizate. Tehnologia se bazeaza pe un software destul de avansat.

Ultrasunete plus stimulare sonora

ultrasunete

Ei bine, aceste elemente sunt strans legate. Sunt o modalitate sigura si non-invaziva de a pierde in greutate.

Ultrasunetele –> Cel mai important beneficiu pe care il aduc este accelerarea circulatiei sangelui, mai ales pentru hidratarea pielii. Dar nu doar la suprafata. Totul se intampla sub piele, ceea ce inseamna ca efectul este mai mult decat eficient.

Cu alte cuvinte, tehnologia folosita in tratamentul cu ultrasunete in industria frumusetii este aceeasi cu cea folosita de medici in ecografia prenatala. Diferenta dintre cele doua tratamente este adancimea undelor generate de utilizarea dispozitivului.

In cazul remodelarii corpului, patrunderea se va efectua in tesutul subcutanat pana la cativa milimetri. De ce? Raspunsul este evident, suficient pentru a ajunge la depozitele de grasime din tesutul adipos.

Intelegeti efectele sale asupra organismului

In primul rand, functionarea eficienta a tratamentului  de ultrasunete se bazeaza pe micro-vibratii invizibile. In timpul tratamentului, micropulsul are proprietatea de a distruge depozitele acumulate in timp, care ulterior se calcifiaza.

Efectul de indepartare permanenta a grasimii din organism este usor. Exista o usoara incalzire datorita vitezei cu care sunt emise mici vibratii. Undele ultrasonice vibrante se deplaseaza la viteze extrem de mari, aproximativ un milion de impulsuri pe secunda, ceea ce face ca tratamentul sa fie nedureros si va aduce rezultate bune pe termen lung.

Te asteptam la Centrul Medical Fysiogand pentru a incerca cea mai buna metoda de slabire pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.