Casa si gradina

Avantajele unui proiect de case cu etaj

O casa pe pamant este realizarea dorintei fiecaruia care iubeste natura si vrea sa se departeze de oras si sa aiba un coltisor verde numai al sau. Aici este un ritm de viata diferit si, prin urmare, necesita un design diferit. O casa este intotdeauna o poveste despre o familie, un centru in jurul caruia se roteste totul.

Proiecte case cu etaj sunt o alternativa buna, caci in astfel de case, inaltimea spatiilor de la etajul al doilea (conform standardelor de proiectare a cladirilor rezidentiale) este de cel putin 2,5 m. Aceasta ofera mai multe optiuni pentru dispunerea camerelor, iar spatiul este utilizat rational.

Case cu etaj intr-un stil modern, cu acoperisuri plate, arata original si cu gust. Poti alege un proiect  casa cu etaj deja gata, cu garaj pentru una sau doua masini si terasa luminoasa.

Avantajele caselor cu etaj sunt deseori discutate si analizate de specialistii din domeniul proiectarii si constructiei.

https://www.eproiectedecase.ro/wp-content/uploads/2017/02/Proiect-casa-cu-etaj-er14012-1-1030x580.jpg

In primul rand, si cel mai important avantaj consta in faptul ca o casa cu etaj ofera mai mult spatiu de locuit intr-o suprafata mica. Poti salva un spatiu impozant de gradina prin ridicarea unei case cu etaj, aceasta reprezentand oricand un mod perfect de a evada la aer liber. Aici ai posibilitatea sa construiesti un foisor, sa-ti pui o piscina, o zona de gratar sau doar sa plantezi multe flori sau zarzavaturi.

Zonele sunt separate si fiecare membru al familiei va avea posibilitatea sa-si amenajeze propriul spatiu, separat de celelalte zone. O casa cu etaj va permite sa separi zona de lucru si joaca cu zona de odihna si recreere. Comoditatea este un criteriu important in favoarea proiectelor de case cu etaj. Spre exemplu: copiii mici vor putea dormi in liniste la etajul superior fara ca ceilalti membri ai familiei sa fie fortati sa stea in liniste si sa amane activitatile zilnice preferate.

In plus, pentru astfel de case, sunt planificate cel putin doua bai, ceea ce iti permite sa nu stai la coada asteptand sa faci un dus.

De asemenea, proiectele caselor cu etaj tind sa aiba o suprafata mai mare in comparatie cu casele cu un singur etaj, ceea ce da mai multa libertate de miscare in interiorului casei. Casele cu doua etaje, in conditiile unei dezvoltari urbane dense si a lipsei de spatiu pentru constructie, sunt cel mai de preferat model in comparatie cu case cu un etaj sau case cu mansarda, deoarece va permite sa utilizati rational tot spatiul din interior. Avantajele suplimentare ale unui proiect de casa cu etaj (un proiect de casa pe doua niveluri) sunt capacitatea de a instala ferestre cu vizibilitate mai buna si dimensiuni mai mari pentru o luminozitate mai buna si o stare de bine indusa de caldura soarelui. Daca doresti sa faci o alegere reusita –  alege proiectele de case cu etaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.