tuburi led
Casa si gradina

Alege tuburi LED pentru eficienta si economii considerabile

Tuburi Led eficiente la LED Concept

Magazinul online led-concept.ro are o gama de tuburi LED bazate pe noua tehnologie LED, care are multe avantaje in comparatie cu sistemele obisnuite de iluminat.

Lampile de neon vechi pot fi inlocuite cu usurinta cu tuburi LED, astfel incat sa va puteti bucura de multe avantaje.

tuburi led

In plus fata de forma tubulara alungita, aceasta este evident o caracteristica a tuburilor cu LED. Comparativ cu vechile astfel de tuburi, acest tub foloseste alte tipuri de tehnologii bazate pe gaze toxice, care pot fi daunatoare oamenilor si mediului. Toate sunt daunatoare, noua tehnologie a acestor tuburi LED simplifica foarte mult.

In ceea ce priveste metoda de instalare, este inca la fel ca inainte, asa ca pentru a o folosi, este necesara o consola corespunzatoare lungimii conductei conectate la reteaua existenta.

Care sunt avantajele acestor tuburi?

Alegand sa folositi tuburi cu LED-uri cumparate online la un pret redus de la magazinul de iluminat Led Concept pentru a va lumina casa sau biroul, veti beneficia de numeroasele avantaje oferite de aceasta tehnologie si nu ar trebui sa ratati nicio cale.

Cel mai important avantaj pe care il ofera aceste tuburi LED este economia uriasa de energie pe care o veti beneficia de factura la electricitate. In comparatie cu toate modelele vechi de neon, consumul de energie al tubului LED este redus cu 50%. Prin urmare, veti economisi cheltuieli financiare foarte importante.

Al doilea avantaj important al furnizarii unui sistem de iluminare cu tuburi LED este intretinerea acestuia. Dupa cum stim cu totii, in comparatie cu luminile neon obisnuite, tuburile LED au o durata de viata mai lunga si pot rezista la mai multe cicluri de comutare. Toate tuburile LED Concept au o durata de viata de aproximativ 35.000 de ore.

O buna analiza a avantajelor de mai sus, putem spune ca sistemul de iluminare compus din tuburi cu LED este cea mai buna solutie pentru iluminarea terenurilor de sport, a cladirilor de birouri, a camerelor pentru copii si a zonelor de pregatire a alimentelor, deoarece pe langa avantajele de mai sus, ele au posibilitatea rezistenta puternica, nu atrage deloc insectele, nu emite caldura si nu afecteaza vederea.

Toate tehnologiile de iluminare bazate pe LED-uri nu sunt daunatoare mediului, deoarece nu contin mercur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.