cosuri cadou business
Clienti

Ce tipuri de daruri se pretează pentru cadourile corporate

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă că timpul alocat pregătirilor scade de la o zi la alta. Situația nu este deloc neprielnică, întrucât mai avem la dispoziție săptămâni bune până la Crăciun. Cu toate acestea, cu toții știm cum arată finalul de an în companii, motiv pentru care orice activitate finalizată reprezintă timp câștigat pentru terminarea altora. Am pregătit pentru tine câteva dintre cadourile corporate potrivite pe care să le oferi anul acesta!

1. Gadgeturi personalizate

Chiar dacă au un preț ușor piperat, gadgeturile sunt durabile și au avantajul de a fi și foarte utile. În ultimii ani, acest tip de cadouri corporate sunt din ce în ce mai des întâlnite, cu precădere pentru partenerii de afaceri și clienții fideli. Desigur, se pot achiziționa și pentru angajați, cu mențiunea că prețul solicitat este mai mare și trebuie bugetat din timp.

2. Coșuri cadou cu merinde delicioase

Tuturor ne place să primim cadouri frumoase. Încă de când eram mici, dulciurile erau nelipsite de sub brad. Acest obicei se păstrează și peste ani, ori de câte ori primim sau dăruim cosuri cadou business. Acestea sunt formate din băuturi alcoolice, alături de produse delicioase și de calitate de care atât angajații, cât și clienții, alături de partenerii de afaceri se vor bucura înzecit.

3. Felicitări personalizate

Cel mai frumos mod de a ne arăta aprecierea cu privire la activitățile derulate de cei care ne sprijină business-ul constă în transmiterea mesajelor în mod personal. Acest lucru se poate realiza prin intermediul unei felicitări personalizate, pe care să o atașezi cadourilor pe care urmează să le oferi. Nu doar că vor înfrumuseța ziua fiecărui destinatar, însă vor fi foarte apreciate.

Bucură-te de mai mult timp liber Crăciunul acesta, alegând de pe acum cadourile corporate pe care să le oferi de sărbători. Descoperă oferta variată de pe GiftIdea, aflată doar la un click distanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.