Casa si gradina

Cum protejezi o casa sau o cladirea? Camere video supraveghere si alte masuri de sporire a sigurantei

In momentul in care renovezi sau pui la punct o casa, tinzi sa te concentrezi pe aspect si rezistenta. Totusi, un sistem de securitate cu camere video supraveghere este obligatoriu pentru a te simti in deplina siguranta si a te bucura la maximum de proprietatea ta.

Hotii sunt din ce in cei mai inteligenti in ziua de azi, motiv pentru care nimeni nu este in deplina siguranta. Atat un sistem de camere video, cat si cateva masuri de precautie pot sa iti ofere confort total si linistea necesara pentru a nu te gandi prea mult la asta. Specialistii in securitate sunt de parere ca orice proprietar al unei cladiri trebuie sa ia niste masuri de siguranta, care vor descuraja accesul persoanelor straine sau le va surprinde in timpul faptelor.

Masuri recomandate pentru o cladire sigura

Asigura corespunzator usile – Se spune ca mare parte din hoti intra chiar pe usa principala, nefiind nevoiti sa caute alte metode de acces. Asigura-te ca usa este una rezistenta, iar broasca si yala sunt ceva mai complexe decat modelul standard. Usa de la intrare este, de asemenea, primul loc unde este recomandat sa instalezi o camera de supraveghere.

Acorda atentie geamurilor – Desi pe buna dreptate acordam atentie sporita usilor, geamurile sunt, de cele mai multe ori, puncte foarte vulnerabile. Ferestrele vechi nu sunt deloc sigure in fata hotilor, de aceea se recomanda montarea unora noi. Daca este posibil si daca tipul cladirii o impune, geamurile pot fi din sticla ranforsata. Daca ferestrele sunt la nivelul parterului, se recomanda securizarea acestora cu gratii.

Lumineaza eficient proprietatea – Prezenta luminii descurajeaza hotii de cele mai multe ori, fiindca le da senzatia ca cineva este acasa sau pur si simplu le impiedica planul de a fi nevazuti cand actioneaza. Becurile cu senzor de miscare sunt solutii excelente pentru a fi instalate afara.

Instaleaza un sistem de camere video profesionale – Cea mai recomandata modalitate de a spori siguranta unui spatiu sau a unei cladiri este instalarea unui sistem de supraveghere video.

Camere video supraveghere cu dublu rol: descurajeaza din start tentativele hotilor si surprind si inregistreaza orice miscare

Pentru o eficienta ridicata, este important sa investeti in camere video moderne, unde calitatea imaginii este una foarte buna, atat ziua cat si in conditii mai precare de lumina. In acelasi timp, este recomandata instalarea acestora de catre profesionisti.

Locul ideal de unde obtinem acestea camere si asiguram instalarea corespunzatoare este o companie specializate in sisteme de securitate. Doar aceasta poate oferi garantii si se asigura ca sistemele montate functioneaza perfect.

Camerele video de supraveghere sunt potrivite in absolut orice spatiu, indiferent de tipul cladirii. Hotii nu fac discriminari, orice fel de proprietate putand cu usurinta sa intre in vizorul acestora.Un sistem de camere video profesionale este excelent si pentru siguranta si productivitatea propriilor angajati in firmele mari, dar si la supravegherea celor dragi, avand utilitate in absolut orice context.

Camere video supraveghere – de unde le achizitionezi pe cele profesionale

Magazinul E-camere.ro ofera o gama variata de camere video profesionale, bune pentru orice fel de spatiu sau cladire. Pe langa sistemele complete de supraveghere video, magazinul ofera consultanta telefonica gratuita in cazul in care ai nelamuriri privind produsele oferite.

Sistemele pot fi comandate foarte usor, utilizand cosul de cumparaturi, iar la comenzi de peste 499 de lei, transportul este gratuit! Pentru consultanta specializata poti suna la numarul de telefon 0765 487 387, iar expertii iti vor raspunde la toate intrebarile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.