Casa si gradina

Decoratiunile casei tale iti influenteaza starea

Decoratiunile sunt o parte din personalitatea noastra,  gusturile si placerile noastre se reflecta in micile obiecte cumparate care intregesc decorul. Casa are rolul de a fi utila prin mobilier, aparate electrice, tehnologie, dar pata de culoare este data de decoratiuni si ele au in acelasi timp un rol practic si functional. Varietatea este foarte mare si de cele mai multe ori apar probleme in alegeri, nehotarari in a face combinatiile cele mai potrivite. Redecorarea casei aduce un plus de prospetime si noutate, care pastreaza locul mereu primitor si placut.

  •  Nuantele si culorile pe care le alegi în decorarea unei camere trebuie sa fie unitare si sa se pastreze o continuitate in toata locuinta. Daca alegi o culoare inchisa pentru pereti, atunci e indicat sa optezi pentru decoratiuni, tablouri, mobilier in nuante mai deschise. In schimb, pentru peretii albi, obiectele trebuie sa fie in culori inchise, pentru a avea un contrast placut si primitor.
  • Tablourile inveselesc locuinta, iar daca ai talent la desen sau un membru al familiei este pasionat de aceasta arta, poti aduce un plus de originalitate locuintei cu lucrarile proprii. In caz contrar, site-urile ofera o gama variata de modele, de unde poti alege pe cel mai potrivit decorului casei tale cu desene abstracte, imitatii celebre in diferite dimensiuni si culori. Fotografiile de familie pot fi incluse in rame, tablouri sau prinse de pereti, oferind personalitate spatiului.
  • Lumina artificiala are un rol important, dar trebuie sa tinem cont si de accesoriile sale. Pentru lumina artificiala poti alege modelul de intrerupator tactil auriu, modern si intr-o culoare placuta si la moda. Pentru un design armonios un intrerupator tactil auriu, ofera inovatie si eleganta fiecarei incaperi. Avand un panou simplu, dar complex in interor, aceste intrerupatoare inteligente sunt rezistente si usor de folosit, dar in acelasi timp create pentru decorurile moderne, frumos amenajate. In completare,  poti adauga o priza livolo aurie din aceeasi gama rezistenta si cu un desgin modern. Cu o rama de sticla securizata,  priza livolo aurie se gaseste in mai multe modele (simpla, dubla, tripla) si se incadreaza perfect intr-un dormitor, living, baie sau hol.
  • Corpurile de iluminat sunt obiecte de relaxare si de transformare a cadrului in intim, luminos sau obscur. Candelabrele, spoturile, lustrele, veiozele se aleg dupa gusturi si rolul fiecarei camerei. In dormitor este indicat sa se aleaga o lumina calda, fiind zona de relaxare si odihna.
  • Stilul modern incurajeaza completarea decorului cu cat mai multe perne de dimensiuni diferite, cuverturi si paturi in culori tari si din materiale naturale, lana sau bumbac, care sa ofere confort si finete camerei.

Pata de culoare si atmosfera primitoare a casei este cel mai bine transmisa cu obiectele de decoratiune. Ele au un efect asupra spatiului si sunt cel mai eficient mod de a crea o casa cu personalitate. Modelele si tipurile de obiecte sunt variate, iar cu putina atentie poti face cele mai bune alegeri in completarea decorului si redecorarea locuintei intr-un mod modern, dar in acelasi timp elegant si placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.