Uncategorized

Inchirieri de copiatoare si imprimante performante de la CopyService

CopyService este un centru de service autorizat care iti ofera o gama completa de inchirieri copiatoare , inchirieri imprimante, service copiatoare, service imprimante  si instalari de echipamente digitale de copiere si imprimante, precum si intretinerea parcului existent de echipamente, de la producatori de renume, oferind contracte individuale si standard de inchiriere si intretinere. Dispozitivele multifunctionale moderne MFP, sunt dispozitive complexe, pentru asigurarea unei lucrari neintrerupte si productive, a caror imprimare de inalta calitate necesita tehnicieni calificati de service.
Utilizatorii subestimeaza adesea importanta serviciului pe baza relatiilor contractuale cu centrele de service autorizate si incearca sa elimine problemele aparute in cursul operatiunii prin utilizarea resurselor proprii sau recurgand la serviciile “mesterilor” primind “beneficii dubioase”. De fapt, ai nevoie de o firma serioasa si competenta cu oameni calificati de la firma CopyService. Un contract incheiat cu CopyService prevede efectuarea lucrarilor de diagnosticare, reglare, prevenire si reparare, inclusiv livrarea si inlocuirea in timp util a pieselor si componentelor defecte, pentru echipamentele inchiriate. Inchirierea de altfel de dispozitive de copiere si imprimare, se recomanda in special, centrelor de copiere, companiilor care efectueaza imprimarea comerciala a facturilor (formularelor) pentru utilitati si servicii personale.

Contractul de inchiriere pentru dispozitivele de copiere si imprimare

Contractul de inchiriere este cea mai buna optiune pentru clientii care doresc sa reduca la minimum costurile, si, in acelasi timp, sa creasca productivitatea muncii. CopyService ofera optiuni pentru inchirierea si intretinerea lunara a dispozitivelor inchiriate de la ei. Activitatea companiei tale necesita o atentie deosebita in procesarea documentelor si ai nevoie de intretinerea de prima clasa a echipamentelor. Astfel, compania CopyService iti ofera programe speciale de sprijin individual, in vederea suportului tehnic si inlocuirea parcului de echipamente de copiere si imprimare invechite. Daca afacerea ta este legata de furnizarea si intretinerea echipamentului de birou, firma de inchirieri si service copiatoare  si imprimante, este bucuroasa sa te numere printre partenerii ei. CopyService  lucreaza dupa principii. Astfel, iti va asigura la timp echipamentele de care ai nevoie si pentru care ai incheiat un contract.

Imprimanta multifunctionala cu laser

Dispozitivele multifunctionale care combina un copiator, imprimanta, scaner color si fax intr-un singur pachet, ofera utilizatorului posibilitatea de a economisi in mod semnificativ pretul pentru achizitionarea a 4 dispozitive. CopyService iti ofera spre inchiriere dispozitive multifunctionale la un singur pret convenabil, atat pentru dispozitivele noi, cat si pentru cele SH.

Caracteristici principale ale echipamentelor

Copiatoarele de la CopyService pot lucra atat cu format A4, cat si cu format A3. Viteza de imprimare poate fi cuprinsa  intre 20 si 60 ppm, iar  imprimantele alb-negru pana la 75 ppm. O singura trecere automata, pentru scanarea ambelor parti ale unei coli intr-o singura trecere, de pana la 180 ppm. Panou tactil de 9 inch cu suport multi-touch (premiul 2012 – BLI pentru realizari remarcabile in domeniul designului panoului de control). Proiectare modulara – selectie individuala a tavilor de hartie si a dispozitivelor de finisare etc.

Poti rezolva cu usurinta toate problemele legate de imprimarea, copierea si scanarea documentelor tale si, cel mai important, daca este necesar, aceste sarcini pot fi efectuate simultan de mai multi utilizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.