Clienti

Masina de inchiriat ideala de la AMS Rent a Car ce te scapa de taxi

Din experientele noastre am tras un semnal de alarma. Poate au fost dintre voi care v-ati dus cu gandul ca e o vorba aruncata in vant. Ei bine, acum va prezentam un studiu, descoperit de altii, ca atunci cand vine de taximetristii din Bucuresti, fara sa generalizam, siguranta si confortul cetateanului sunt pe ultimul loc , conform unui studiu de Mystery Shopping efectuat de VBS – Business Solutions.  Cititi tot studiul aici:

O masina inchiriata sau taxi, pentru deplasarile in oras? La prima citire, aproape toti ar alege a doua varianta. Dar as merge mai departe si as enumera cateva situatii in care prima varianta este o solutie mai buna. Iar pentru astaAMS Rent A Car este alegerea potrivita. Iata de ce:

E mai ieftin! Cum asa? Pai sa facem un calcul matematic. La AMS Rent A Car poti inchiria o masina Logan Diesel cu 20 de euro pe zi. Adica, aproximativ 90 de lei. (In plus, cu cat perioada de inchiriere creste, pretul scade: de exemplu pentru o singura zi taxa de inchiriere pentru o masina Dacia Logan este 35 de euro, insa daca perioada creste la o luna ajunge taxa scade la 17 euro). Daca alegeti un taxi, cu aceasta suma ati putea face trei-patru calatorii, in functie de distanta. Dar, daca de exemplu, locuinta este in Dristor, iar locul de munca in Pipera s-ar putea ca suma aceasta sa nu iti ajunga nici pentru drumul dus-intors la si de la serviciu. Sa nu mai vorbim, daca intr-o zi sunt mai multe drumuri de facut, cum ar fi dusul copilului la scoala, cumparaturi la piata, drumul la serviciu, etc. In concluzie, AMS Rent A Car are solutia mai ieftina chiar si pentru deplasarile din oras.

Este mai comod! Aici nu cred ca este nevoie sa aduc prea multe argumente pro AMS Rent A Car dar o fac, pentru cei care inca nu au incercat masinile din parcul nostru auto. Ei bine, vorbim de masini elegante, curate, sigure, cu dotari care iti fac sofatul mai usor si mai comod. In plus, cu o asa masina pe care sa o conduci de placere, fara nicio grija, cum sa nu fie orice drum mai comod si mai relaxant decat sa mergi intr-un taxi? Pai, in primul rind nu ai nicio idee despre cum conduce acel sofer. Apoi, ce te faci daca nu iti place muzica pe care o asculta sau mirosul din masina? In concluzie, si de data asta, tot AMS Rent A Car este cea mai buna alegere.

Este o solutie care ofera independenta! De ce sa stai sa alergi dupa un taxi cand poti avea masina in momentul dorit. De cate ori nu s-a intamplat sa nu fie niciun taxi disponibil, la ora ceruta, si in zona dorita? De “N” ori. Ei bine, cu AMS Rent A Car “masina e la scara”.

Alegerea masinii iti apartine! Exact! AMS Rent A Car dispune de un parc auto diversificat, cu masini noi, modele care sa satisfaca toate cerinte ( mai incapatoare, cu consum mai mic, mai ieftine, mai scumpe) . Asta inseamna ca, in functie de ceea ce urmeaza sa faceti pe parcursul zilei, AMS Rent A Car iti pune la dispozitie modelul potrivit, ceea ce la o companie de taxi, se intampla foarte rar spre deloc.

Starea proasta a taxiurilor! Pe acest aspect putem vorbi mult si bine. De la starea tehnica foarte proasta, anvelopele neadaptate vremii de afara (ploi, gheata, zapada), deci siguranta zero si pana la atitudinea unor taximetristi care de multe ori lasa de dorit. Sa nu mai vorbim ca pe o vreme ploiasa sa gasesti un taxi e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan! Deci, tot o masina inchiriata, cu toate reviziile la zi, taxele platite, siguranta, curata, este ceea ce ai nevoie. Alege masina ideala prin AMS Rent a Car!

Acestea fiind zice, sa inchirieri o masina pentru zilele in care propriul autoturism nu este disponibil este cea mai buna alegere. Viata continua, cu aceleasi obiceiuri, chiar si atunci cand masina personala nu face fata. Pentru asta exista AMS Rent A Car.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.