Clienti

Plafar – intoarcerea la natural

Anual, din ce in ce mai multe persoane devin interesate de un stil de viata sanatos, inclusiv in tara noastra.

            Astfel, intr-o lume a autovehiculelor, a alimentelor super procesate si a restaurantelor de tip fast-food, ne intoarcem incet-incet catre simplu si natural. Schimbam ori de cate ori avem ocazia masina cu bicicleta sau ”banalul” mers pe jos, inlocuim fructele si legumele perfecte, dar nicidecum proaspete si cu termene de valabilitate exagerate, de pe rafturile supermarket-urilor cu cele cumparate direct de la producatorii de rand (de la “tarani” dupa cum obisnuim sa ii numim in limbajul comun), schimbam shaorma sau prajiturile cu ceva “facut in casa”, detergentii superconcentrati cu solutii pe baza apa, otet, bicarbonat si uleiuri esentiale.

            Devenim tot mai interesati de natural, de ecologic, iar acest lucru se vede inclusiv in cresterea numarului de magazine tip Plafar, mai ales in mediul online. Aceasta, probabil si din cauza faptului ca traim intr-o lume din ce in ce mai agitata, in care timpul a devenit, parca, principalul nostru inamic. Iesim tarziu de la serviciu, nu reusim intotdeauna sa ajungem in timp util intr-un magazin cu produse bio, iar daca totusi o facem, luam in graba cateva produse de care avem nevoi imediata si plecam mai departe.

            Altfel stau lucrurile in mediul online. Aici, vizitatorul, cu doar cateva click-uri, descopera o lume bio care abunda in informatie. Astfel,  notiunile de natural, ecologic sau biologic nu mai inseamna doar fructe si legume proaspete, ci si miere, uleiuri, condimente, ceaiuri, prafuri si pulberi cu utilizari diverse, integratori alimentari, detergenti, produse cosmetice sau medicamentoase. Obtine consilierea necesara unei vieti sanatoase sub forma diverselor descrieri, atat a produselor finale, cat si a ingredientelor continute. Apoi, corect informat, poate comanda tot ceea ce considera ca ii este folos, lui si familiei, pentru a trai zi de zi sanatos, armonios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.