Casa si gradina

Tips&tricks: afla cum sa-ti eficientizezi costurile in constructii prin inchirierea unor produse de calitate!

Daca vrei sa lucrezi pe termen lung in constructii si sa iti eficientizezi costurile pe cat de mult posibil, atunci trebuie sa stii ca exista produse si utilaje pe care mai bine le inchiriezi, decat sa le cumperi.

Astfel, in loc sa blochezi sume importante de bani in lucruri pe care nu le vei folosi decat o scurta perioada de timp in cadrului unui proiect, poti sa te folosesti de sumele respective pentru plata fortei de munca sau pentru a cumpara alte materiale de constructii de calitate, cu ajutorul carora sa ridici imobilele la standard inalte.  De exemplu, poti inchiria popi metalici: www.lucinvest.ro/vanzari-popi-metalici/, schele, unelte si scule sau utilaje importante, datorita carora sa te ocupi de lucrari intr-un ritm alert si eficient!  

Popi metalici – cum se folosesc in constructii?

Popii metalici sunt excelenti pentru sustinerea temporara a sistemelor de cofrare, a planseelor sau a peretilor. Acestia sunt reglabili si au lungimi variate, ceea ce inseamna ca muncitorii ii vor putea manui in functie de inaltimea incaperilor pe care le construiesc. De preferat este sa calculezi cu atentie numarul de popi de care ai nevoie, iar apoi sa-i inchiriezi pentru o perioada suficient de generoasa, pana cand nu mai ai nevoie de ei.

Schele metalice

Printre obiectele pe care le mai poti inchiria se numara si schelele metalice, adica structurile provizorii, de care ai nevoie pentru lucrari realizate la inaltime. In momentul in care echipele cu care colaborezi incep sa se ocupe de etajele superioare, ele au nevoie de schele de calitate si rezistente, capabile sa sustina greutati suficient de mari. Despre astfel de sisteme mai trebuie sa stii ca sunt usor de montat/demontat, iar de transport se poate ocupa firma cu care alegi sa colaborezi.

Sisteme de sprijinire a sapaturilor

Sistemele de sprijinire a sapaturilor iti sunt necesare atunci cand te ocupi de racordarea imobilelor la gaz, la curent ori la apa. Pe masura ce muncitorii sapa canalele in care urmeaza sa fie amplasate tevile, malurile trebuie sustinute cat mai eficient. Inchiriaza suficiente sisteme de acest tip, pentru a lucra organizat!

Sisteme de cofrare

In ceea ce priveste sistemele de cofrare, ai la dispozitie mai multe variante! Acestea au dimensiuni reglabile si le poti utiliza pentru cofrajele necesare pentru stalpi sau pentru fundatii ori plansee. Sistemele sunt concepute astfel incat sa respecte toate principiile de securitate de pe santier si iti asigura calitatea lucrarilor. Te poti orienta catre modelele metalice sau cele de lemn, in functie de tipurile de proiecte de care te ocupi.

Utilaje

Destul de costisitoare, utilajele din domeniul constructiilor sunt cele cu ajutorul carora poti executa orice tip de lucrare foarte repede. Printre cele mai importante, de care ai nevoie se numara mini compactoarele, mini excavatoarele, bobcat-urile, buldo excavatoarele si motocompresoarele. Asigura-te, insa ca ai personal calificat, care sa manuiasca bine aceste utilaje, astfel incat la finalul perioadei de inchiriere sa le returnezi in aceeasi stare in care le-ai luat!

Avand la dispozitie posibilitatea de a inchira toate aceste obiecte, iti poti manageria bugetul foarte bine! Alege o schela de inchiriat, vezi aici, de calitate, dar si utilajele de care ai nevoie, iar ulterior le poti primi la fata locului in cel mai scurt timp! LucInvest.ro iti este alaturi atunci cand ai nevoie de ajutor si poti folosi datele lor de contact pentru a le transmite care sunt obiectele care iti sunt necesare!

Date de contact:

E-mail: office@lucinvest.ro

Telefon: (40)745.410.817

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.