firma dezinsectie constanta
Casa si gradina

Top 3 recomandări pe care să le urmezi pentru a evita apariția insectelor și a rozătoarelor în spațiile de lucru

Doar la nivelul României, incidența rozătoarelor și a insectelor a crescut vertiginos în ultimii ani. Odată cu dezvoltarea tot mai accentuată a zonelor urbane, depozitele s-au înmulțit, fenomen ce a condus numaidecât la apariția unui număr din ce în ce mai mare de șoareci, șobolani și numeroase insecte în spații de birouri și restaurante. Toate aceste lucruri au venit cu un cost, întrucât lipsa contractării serviciilor DDD de către agenții comerciali a condus la amenzi impresionante. Cu toate acestea, există câteva recomandări pe care fiecare spațiu de business le poate pune în practică, în așa fel încât să se evite orice problemă de acest fel.

  1. Menține un nivel ridicat de curățenie

Atât mizeria, cât și dezordinea sunt doi factori ideali pentru rozătoare și insecte. Nu doar că se ascund mult mai bine, însă găsesc mult mai ușor diferite resturi alimentare care îi vor face să se simtă mult mai acasă în locul în care depozitezi toate lucrurile. Suntem foarte conștienți de faptul că șobolanii și șoarecii sunt purtători de diferite boli, motiv pentru care menținerea unei distanțe între ei și depozitele tale este imperios necesară.

Plecând de la această idee, zonele cu produse sau resturi alimentare trebuie să fie mereu curate și igienizate.

  • Acoperă gurile de aerisire prin montarea de plase cu ochiuri mici

Chiar dacă parte o soluție oarecum nefiabilă, ai fi surprins de rezultate! Plasele cu ochiuri mici sunt ideale pentru a bloca accesul gândacilor de bucătărie în spațiile tale. Nu uita, un gândac are posibilitatea de a se reproduce de până la 50 de ori, în doar 90 de zile. Folosind această strategie, poți să eviți de la bun început accesul acestora în zonele de interes.

O altă soluție la care poți apela pentru a scăpa de astfel de dăunători este să contractezi serviciile de dezinsectie Constanta. Nu doar că te vor asigura de un rezultat garantat, însă vor folosi doar substanțe avizate de Ministerul Sănătății.

  • Apelează la firme specializate pentru un plan de combatere a dăunătorilor

Oricât de bine construit este spațiul și oricât de multă curățenie ai menține în depozit, dăunătorii își pot găsi (sau face) intrarea. De asemenea, există posibilitatea ca insectele să fie deja prezente, ceea ce implică contractarea imediată a unei firme specialitate. Printre acestea se numără și serviciile de deratizare Constanta, capabile să te scape de toate rozătoarele.

Evită apariția intrușilor în spațiile tale de lucru, folosind cea mai bună strategie pe care o ai în minte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.