Clienti

Secretele reparatiilor de calitate la cutiile de viteze

Daca esti in cautarea unui service de reparatii cutii de viteze camioane, nu trebuie sa cauti foarte mult. Sunt foarte multe service-uri de camioane de diferite dimensiuni care pe langa alte tipuri de reparatii ofera si reparatii cutii de viteze.

Chiar si firmele mici care au dotari specializate pentru reparatii cutii de viteze pot oferi aceste servicii. Daca verificam ofertele existente de pe piata, vom observa diferente foarte mari intre acestea.

De la cele mai mici preturi pana la cele mai mari, toate au aceleasi descrieri si par sa ofere acelasi lucru. Adevarul este insa altul, trebuie sa stii cum sa alegi un mecanic priceput de cutii de viteze ca sa ai lucrarea facuta cum trebuie.

Asumarea raspunderii pentru lucrarea executata

Sunt cateva mici secrete pe care trebuie sa le stii ca sa poti alege intelept o firma de calitate. Chiar daca alegi un specialist in reparatii transmisii camioane,  problema nu va fi rezolvata.

Sa nu uitam ca suntem oameni si oamenii pot face greseli. Numai cei care nu lucreaza, nu fac greseli. Este important insa, cine plateste greseala respectiva si din buzunarul cui sunt scosi banii.

Firmele de reparatii cutii de viteze rezolva aceste probleme prin oferirea unor garantii generoase pe manopera si pe piesele oferite spre vanzare.

Garantia pe manopera

O reparatie a cutiei de viteze nu este ieftina, de aceea este important ca reparatia sa-ti asigure o buna functionare a acesteia mult timp dupa reparatie. O garantie generoasa te asigura ca la orice problema ivita aceasta se va rezolva automat de catre service.

Acest lucru nu inseamna ca esti absolvit de orice vina in cazul unei defectiuni. La desfacerea cutiei se pot depista motivele pentru care a aparut defectiunea. Numai in cazul in care defectiunea a aparut din cauza montarii deficitare a unei piese, service-ul iti va asigura reparatia totala in mod gratuit.

Garantia pe piese de schimb

Daca defectiunea se intampla din cauza unei piese de schimb de calitate slaba, iar furnizorul piesei nu este service-ul, atunci garantia reparatiei isi poate pierde total sau partial valabilitatea.

In general fiecare service lucreaza cu furnizori proprii de piese. Proprietarul cutiei de viteze isi asuma responsabilitatea pentru eventualele defectiuni in momentul in care intervine in procesul de lucru si schimba furnizorul de piese.

Daca cumpara piese mai ieftine sau chiar si la mana a doua pentru a reduce cheltuielile, se supune unui risc calculat. Este posibil ca piesa sa fie o achizitie buna si sa fie fiabila pentru scopul pentru care a fost cumparata dar la fel poate sa cauzeze probleme mari.

De fiecare data cand apelam la un service de reparatii cutii de viteze trebuie sa verificam ce tip de garantii ofera si care sunt termenii acesteia si astfel se elimina problemele, neplacerile care pot aparea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.